Jump to content

Moto Zajednica

Tablice

Recommended Posts

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Ako ga preregistrujes onda ne. Ako ga kupis i napravis ovlascenje onda ostaje na starim tablama. Treba ti vozacka, saobracajna, osiguranje i ovlascenje i cepaj. Noviji modeli, koji su fabricki ograniceni na 45 km/h se mogu registrovati na zutu tablu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

U subotickoj opstini su dosta strogi po tom pitanju. U nekim drugim opstinama ce mozda i dati da registrujes na zutu tablu. Ovde ni APN stari ne mozes registrovati na zutu tablu a ako kupis motor bez papira, nema saobracajnu, panduri na motoru skidaju tablicu staru i time te nateraju da preregistrujes. Ako imas vezu, mozes registrovati na zutu ali ce te panduri drndati ako te zaustave da ides 80 a imas zutu tablu.

• Zainteresovan, 624 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Ja sam imao Apriliu RS50 i Derbi GPRR50(derbi jos uvek imam), oba motora su bez ikakvih problema bili registrovani na zutu tablu sad prvi put cujem to za brzinu do 45km/h, aprilia je uvezena bila iz IT tako da je prva registracija bila kod mene, derbi je bio trajno registrovan pa sam ga preregistrovao na zutu kad je preveden, mozda se u medjuvremenu nesto promenilo 1neznam.gif

Ako imas takav papir, odes na tehnicki s njim i to je to. Ako je motor bio registrovan na veliku tablu, neces ga vise moci registrovati na malu, jako tesko.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja