feelgod 231 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem dve jakne, koje se moze reci da nisu nove samo zato sto nemaju etiketu a sve ostalo je savrseno pa ako je neko zainteresovan neka se javi. jakna prva i druga Mogla bi i neka zamena za delove za gsx 750 F 2001 god. Veliki pozzzz i srecna vam svima nova godina !!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Januar 4, 2014 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druga je mnogo bolja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22272 Napisano Januar 4, 2014 Integrisan, 9589 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara evo slika delova za GSX... Deo 1... I resto... Krupni plan... Ne ljuti se druze, sala mala... Sretnu prodaju zelim. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Januar 4, 2014 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan meni je cena za prvu bas ono kuL 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja prva jakna...ako ces da spustis cenu 10 evra ja bi je uzeo,ako je ocuvana kao na slici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 4, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem dve jakne, koje se moze reci da nisu nove samo zato sto nemaju etiketu a sve ostalo je savrseno pa ako je neko zainteresovan neka se javi. jakna prva i druga Mogla bi i neka zamena za delove za gsx 750 F 2001 god. Veliki pozzzz i srecna vam svima nova godina !!!!! Da je broj veca ja bi 100% uzeo drugu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 4, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje ova druga, no deluje mi kao da je izbledela ili je pak samo u pitanju svetlo ili je do aparata 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1478 Napisano Januar 4, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno ga mrzelo da postavi ovde slike nego je postavio linkove ka nekom sajtu sa oglasima pa mu je to izbrisano. Biće to dobro, postaviće već on slike i ovde pa ćemo i mi videti jakne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neviđeno dobre jakne 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...