pedjafzr 44 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor u izvarednom stanju, stavljen nov cilindar i promenjen klip(stavljen najkvalitetniji na trzistu) i promenjeno ulje u motoru i kocnicama.Motor kompletno u prvoj boji, uvezen iz ch. Podvozan i startan.Od generalne nije proso ni 200 km ,tek se razradjuje. Moze zamena iskljucivo za drugi motor, ali cena u zameni nije ova i varira od vase realnosti. Najbolji primerak trenutno ga oglasima. Sve ovo sto sam rekao mozete da povedete bilo kog majstora da pogleda i potvrti. Za vise informacija pozovite na bro ili pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA bi fotografije videli lepse,kliknite desni klik pa onda "Otvori vezu u novoj kartici" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 3, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ozbiljan u tekstu oglasa ili se sprdas? Da nisi mozda postavio pogresne slike? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molio bi detaljnije obavestenje za ovo da se sprdam,motor je star 20 godina,i u odlicnom je stanju.Ovo je ipak kros motor i mora da je ram zagreban i motori godinu dana na oof-u izgledaju gore nego ovaj. Pozdrav i prihvatam svacije kritike i nije da se ljutim samo mislim da je redno da iznesem svoje misljenje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Januar 3, 2014 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ozbiljan u tekstu oglasa ili se sprdas? Da nisi mozda postavio pogresne slike? Slike i cena od 500-600e sa savrseno slazu. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti budes prodavao nesto svoje odredi cenu,dok sam ja prodavac i znam koliko je ulozeno i koliko vredi ja cu odredjivati.Ukoliko si kupac imas pravo da ponudis svoju cenu a ne da nameces svoje misljenje drugima.Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan A koja je cena ? Ne za mene, nego imam par drugara koji bi poceli da se voze samnom po divljini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 3, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Razlozi zasto mislim da se sprdas: 1. napisao si nov, slike drugo govore. 2. nisi napisao godiste. 3. napisao si za zamenu nije ova cena. Koja ova ako je nigde nisi pomenuo? 4. za vise informacija pozovite na broj. Na koji broj nisi napisao. Ako vec dajes oglas daj ga u potpunosti i realno, ovo nisu polovni automobili vec forum bajkera i vecina nas ocekuje da opis bude iskren od strane prodavca. 42 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima sto nisam stavio telefon i cenu,mislio sam da jesam. CENA JE 800 e a u zameni zavisi od vase realnosti. Broj je 0653052368. Izvinjavam se jos jednom i nisam shvatio tvoj komentar dobronamerno i ovom prilikom se izvinjavam. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A zanimala bi te zamena za...??? Veci motocikl, manji, skuplji, jeftiniji...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako zanima me zamena za "Naked do 500 ccm" " Ënduro do 650" "Skuter od 50 pa navise" Cena recimo do nekih 1200 e ili zamena za jeftinije i vasa doplata ,ili najvise bi mi odgovarala zamena kljuc za kljuc. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @ pedjafzr, 1. gde se motor nalazi? 2. da li je registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan je do aprila meseca,a nalazi se u Vranju. Pozdrav i svako dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako zanima me zamena za "Naked do 500 ccm" " Ënduro do 650" "Skuter od 50 pa navise" Cena recimo do nekih 1200 e ili zamena za jeftinije i vasa doplata ,ili najvise bi mi odgovarala zamena kljuc za kljuc. Pozdrav http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97334-gilera-dna-50/page__p__1569239__fromsearch__1#entry1569239 ili http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86218-gsx-r-750-96god/page__p__1382876__fromsearch__1#entry1382876 ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas PP.Poz i dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 6, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si. I Svako ko pogleda moze da napise,samo da oglas bude pri vrhu. Malo sale nije na odmet.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Januar 6, 2014 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije los motor,a prodavac mi se cini da je decak mlad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva znam da se 125-ice 2t tesko prodaju,tako da,strpi se jos malo,obnavljaj oglase i cekaj...Samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije da se bas tesko prodaju,zovu ljudi nude svasta,ali do sad mi nista odgovarallo nije. A inace prodavac je izuzetno mlad. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nije da se bas tesko prodaju,zovu ljudi nude svasta,ali do sad mi nista odgovarallo nije. A inace prodavac je izuzetno mlad. Pozdrav. Sacekaj, sada mi nije jasno: Ko prodaje motor, ti ili...??? I koliko je to mlad prodavac, odn osoba koja je ovo vozila? Pitam kao potencijalni kupac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem,inace imam 19 godina,kolikko je to mlado proceni sam.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za neki skuter ,npr leonardo 250. Pozdrav i aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za neki skuter ,npr leonardo 250. Pozdrav i aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...