M.T. 34 Napisano Januar 2, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari,ja sam Marko Tomic iz Beograda. Pozdrav za sve clanove,nadam se da cemo se lepo druzti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 3, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoshao komsho da se ne znamo mi mozhda? neshto mi poznato ime i prezime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 3, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 3, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ne znam da li se poznajemo,moguce je..mislim da ne znam nikog ko vozi gsx 600f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1641 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...