rasko78 11 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, opsesija mi je da popravljam stare motore, odbacene i zaboravljene, narocito one za koje se smatra da je popravka "neisplativa". Redovno registrujem Panoniju 250 , drzim je ispravnu u potpunosti, imam nekoliko motocikala marke jawa 450, od kojih je jedna bila registrovana, slucajno se nasao i jedan solex u garazi sa sredjenim papirima spreman za registraciju, kao i pomocni motor za bicikl, nase srpske proizvodnje, marke Krusik MO1, koji bez pomoci novih prijatelja sigurno necu ni popraviti. Tomose da spomenem 03p, AOS. U planu mi je da imam i NSU Pretis 175 ili NSU 250 , Tomos SGS 250. U buducnosti se nadam skoku na Moto Guzzi 500 kubika i mozda nekad Moto guzzi Norge 1200 kad postane oldtajmer. Stari motori su uglavnom pravljeni od celika, koga vise cenim i razumem nego plastiku. Prilazem sliku mog omiljenog motora i najvrednijeg malog majstorcica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...