MelloLeitao 11 Napisano Januar 22, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: zero gee Prijavi odgovor kao problematičan OK, zovem se Ivana Bubić. Ne vozim motor, već sam ko-pilot iza jednog vlasnika MZ-a, koji ovdje konstantno visi na podforumu MZ svet. Imam 25 godina, studentica sam, a budući da je prilično nezahvalno pričati o samoj sebi, ostavit ću to na zadatak svojoj web-stranici - puno više o meni i mojim interesima ima ovdje. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 22, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Ivana!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,dobro dosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 22, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla!!! PS - proveri Privatne Poruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo mala, ti si meni nešto poznata. Da se nismo negdje sreli? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6706 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 3052 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz, dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana,dobrodošla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ivana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MelloLeitao 11 Napisano Januar 22, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: zero gee Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo mala' date=' ti si meni nešto poznata. Da se nismo negdje sreli?[/quote'] ... naravno da jesmo, sokole, u tvojim snovima - ja sam ona koja slijepo poštuje zakone kinematike i ne ispravlja se u zavojima KRRndije Zahvaljujem se forumašima na toploj dobrodošlici, zbilja sam ugodno iznenađena. Sviđa mi se ovaj forum, povremeno mi Svakak uperi prst u threadove i postove koji bi mi mogli biti zanimljivi a imate jako ugodnu, LEŽERNU, atmosferu. To se ne vidi često, a nadam se da će takva i ostati. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana, Ovlass sam 'te procitao'. Obzirom da ti je cesto izgovorena rec 'objasni?', voleo bi da ti meni objasnis: Ako ne volis vodu, pse i sarmu, kako je moguce da te fascinira Antarktik(voda u drugom agregatnom stanju), a sa njim i ona dva predivna haskuja na jednoj slici ? Za sarmu ce mo se mi pobrinuti da je zavolis !!! Dobrodosla na forum BJB ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana! Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla Ivana,imas lepo ime bar je za mene nezaboravno,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 23, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kopilota Ivanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...