Alexa90 11550 Napisano Decembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaciću nekolicinu slika, ostatak možete videti na Facebook-u, album će biti vidljiv za sve. Moja prva godina Deda Mrazova, iako nisam išao motorom nego kolima (iz kojih sam Vas škljocao), ja sam oduševljen celom akcijom..ali isto toliko me je obuzela neka tuga na putu do tamo. Da ne tupim više, počeću sa slikama... Pripreme za polazak Deda Mraz je spreman (jbg meni pukle crvene gaće pa nisam baš reprezentativan za slikanje) Deda MrazICA Vespa Mraz Style Zanimljiva spravica Popsy Na trenutak pomislih da je pravi Baba Mrazica Polazak.. Miške Genijalno Čika Rajko Molim Urednika da mi ovih par slika stavi u pravi položaj, okrenuše se naopako iz nekog razloga pa da ne uploadujem opet..pošto mi je ionako upload krš brzina. Hvala Ostatak slika će biti postavljen na FB do večeras. Edit: Ispravio sam slike koje su ukrivo stajale. I evo link za FB za one koji nisu našli sami. BJB Moto Deda Mrazovi 2013. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Super! Daj taj link za face posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama se vidi da je bilo odlicno, kao i uvek... Krivo mi je sto nisam mogao sa vama.... Ali, bice prilike i za to... Bravo momci i devojke!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan DAN JE BIO SAVRSHEN! DECA ODUSHEVLJENA! 324 MOTORA! LJUDI SVAKA CHAST! slike su iz snimka, ne zamerite na kvalitetu. a snimak je 10gb tako da strpljenja dok ga sastavim i uploadujem slika zadnjeg stakla na autobusu, dve devojchice mi pokazuju srca rukama, rastopio sam se skroz, DIVAN DAN! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 28, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ove god siromasno sa fotkama kod mene.... a i otisla sam pre ulaska u osnovnu skolu... cekam ostale... Fotke sa akcije na klik od vas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomogao osoblju RED SHOE da zakljuca kafanu zbog fajronta... Dakle, ovako: nakon nepristrasnog, objektivnog i sveobuhvatnog (koliko mi je to hronicna dvojka iz matematike u skoli dozvolila) brojanja, imam da kazem sledece: BILO JE 325 MOTORA !!! Kad sam prebrojao tristotog, poceo sam da se derem ispod kacige (mada sam bio savrseno svestan da me niti cuje, niti razume sto mlataram sa tri prsta ka njemu) :lol: Drustvo - ne mogu Vam opisati koliko sam ponosan na Vas !!! :care: :care: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan i josh sa telefona 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Decembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kući, lepih, predivnih 250 km danas Čast mi je biti deo ove humane kolone! MAXI pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/bajkeri-deda-mrazevi-obradovali-decu-doma-u-sremcici/119493.phtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, prvo hvala svima koji su ucestvovali u ovoj akciji... meni je puno znacila... a sada malo mutnih slika by me prvo sredjivanje motora ... Spremni za pokret Malo pozeraja Notorius Student Opet šleper ostao na granici - Zextreme Voja, Misha F i Danijela Mua Perlix i ja PerlX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Misha F i Voja Nensi i PeraS Nensi i PerlX opet Misha F i PeraS No comment... Znači još jednom nisam ja vozio po livadi Kafica malo mutno ovo ono Carlo Gambino - pojačanje ST sekte opet mutno PerlX se razmahao... Šumski goniči crew 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pera je odlucio da se sakrije Lepa slika... sa ušesima Pera karatista 11 dan pokazuje staru šibicarsku - ruka brža od oka Zvonččići zvončići ... Red šuz I za kraj serija mutnih iz RS Mega mutna slika stola bez brojeva koji je dobio najviše nagrada na tomboli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte prvu sad i u 22, bicemo y vestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja600 13 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd - Banjica Motocikl: ktm 620 Duke Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast koleke ,sabili smo ove godine xD odlicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/430847/Bajkeri--Deda-Mrazevi-darivali-decu-doma-u-Sremcici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nema nas... mozda u 22:/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan S obziron da je veceras i funale tlzp, mozda nece ni biti veceras nego sutra... ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Finale...*** izvinjavam se na greskama, malo mi je problematicna telefonska tastatura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 28, 2013 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo i od mene, nisam imao vremena da više škljockam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao s dužan objašnjenje pesmice koju sam pevao i maltretirao narod sa njom ceo dan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte prvu sad i u 22, bicemo y vestima ma idi bre. gledao i nista nisam video...jel bilo uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno nista jer je ta reporterka lepo rekla da je danas.... bezobrazna je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan bas je jedna nevaljalica. Ali zato je bila Dobra Vila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Decembar 28, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...