protector 1915 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Septembar 27, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...Vrijeme se u međuvremenu popravilo tako da je ideja povratka doma istim putem stavljena na ponovno razmatranje. Gorski kotar je momentalno izbačen iz kombinacije a lagani izlet prema jugu - uz obavezne čekpointe - stavljen je na detaljnije razmatranje.Okrijepa i konverzacija sa simpatičnim Ircem koji je u prolasku od Splita prema Italiji malčice se odužila, tako da ja lijepo iza Selca okrećem nazad za Crikvenicu, uhvatim se Hreljina i stare Karoline, i tako skroz do Vrbovskog. Od Vrbovskog Lujzijana, od Karlovca autobana. Već je bio i lagani mračak dok sam se uvlačio u garažicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Septembar 27, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan album s 230 fotografija sa Grab the Flag druženja i utrkivanja postavljen je ovdje: https://www.flickr.com/photos/128276997@N07/albums/72157673160956492 Uživajte! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 30, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Завидим ти , свака част права посластица Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 5, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš putopis nego mali izlet do buvljaka ... al nisam mogao ne donijeti je doma. BTW, originalna tema je ovdje ... http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=245583.0 ... zgodne stvari iz moto povijesti koje sam pronašao prekapajući jednog dana po tavanu roditeljske kuće. Uglavnom se radi o moto detaljima iz 80-tih godina prošlog stoljeća ... skoro pa YU moto nostalgija. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 5, 2017 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iako van teme, ja bih da se nadovezem: Autor: Ing. D. Marković Naslov: Motocikl Sveopšta biblioteka, Beograd, 1947 Poreklo: poklon od mog dragog prijatelja, restauratora i autora knjige o starim automobilima u Sloveniji sa osvrtom i na ex YU prostor. (http://www.volan.si/novosti/novice/4582-zacetki-starodobnistva-na-slovenskem/) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 5, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan @ nemo - Motocikli su uvijek unutar teme ... zanimljiva knjiga o motociklima također. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Pavle vidi je ... treće izdanje, iz 1959. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, sećam se januara 1959... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 12, 2017 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 25, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Nazad je bilo malo friško ... FFWD:Bili kod doktora ...... bili kod šustera ...... bili i po kontinentalnim utabanim stazama.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...Da nije bilo dvije nezgodne stvari, lako je moguće da bi bili i po jadranskim utabanim stazama. OK, nije baš da se nije nigdje bilo ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...Alzo ... dvije nezgodne stvari. Prva je ponešto neugodan vjetrić iza Novog Vinodolskog koji me baš i nije ohrabrivao da nastavim prema Senju. A baš sam mislio kak od Senja budem lagano preko Vratnika i onda Jozefinom doma ... sve i dalje utabanim stazama. Nekako se ipak činilo da je konstruktivnije vratiti se nazad do Grobnika, te se tamo još malo pozabaviti razgledavanjem one druge nezgodne stvari ... a na koju sam, zapravo, ovom prilikom naletio prije nego na onu prvospomenutu.Ma ne, nije ništa komplicirano. Najprije sam se, kako je i red, skrenuo na Grobnik. Na prvi pogled ništa zanimljivo. Na drugi pogled isto ništa specijalno zanimljivo ... puno crvenih motora, puno crnih motora, i još ponešto šarenih motora. A onda sam ispred jednog od boksova krajičkom oka ugledao mehaničara u crno-plavoj majici kako stoji uz još jedan od crvenih motora. Fina pila ... Ohlins FGR naprijed, velika aluminijska zadnja vilica pozadi, prilično dugačak i elegantan repić ... a onda mi oko uhvati i natpis na majici ovog mehaničara, te u isti mah isti takav natpis na crvenom boku ovog crvenog motorića ... ma nije valda ...Vidio sam ga do sada samo dva puta ... i prvi put i drugi put na sajmovima, iza ograde. Skoro pa izdaleka. Kad bolje razmislim, nisam niti znao da je krenula isporuka kupcima ... ovaj je # 4of99.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ...Dosta je bilo radova južno od Bakra ... kroz Selce sam komad morao odvoziti bukvalno metar od mora, na ulazu u Novi pola ceste raskopano i promet se regulira malim semaforom, a i još sam negdje morao nešto zaobilaziti i čekati na mali semafor. Jeli Crikvenica, ili nešto prije nje, više se i ne sjećam.Na izlazu iz Novoga, malo prije nego što ću okrenuti nazad na sjever, prošao sam i kroz novu marinu. Inače, bilo je i drugih motora na Grobniku taj dan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Za prvi izlet na more, tako rano u godini, uopće nije loše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Kako je tebi dobro Gorane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Mart 29, 2017 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je tebi dobro Gorane... Bok Bojane Navrati na Grobnik ovaj vikend ... vrijeme u najavi odlično, puno motora, ima i rekreativna vožnja. Ovo je zadnja prilika da se još vozi po starom grubom grobničkom asfaltu ... navodno u sedmom mjesecu stavljaju novi asfalt. Ne vjerujem dok ne vidim, no nije ni bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...