K_A_W_A 946 Napisano April 27, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan AAAA druze moj, pa cestitam na novom motoru Slike prelepe kao i uvek. Idem sledece nedelje u Umag na moto skup, pa u povratku se javljam, da se opet vidimo i zalijemo novu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko na sjeveru Desetak planiranih minuta pretvorilo se u dva sata. Dva sata prebiranja po fragmentima povijesti moto utrkivanja na bliskom nam geografskom području, po elementima mehanike kojih baš i nema po užbenicima, i po garažama punim - najblaže rečeno - raznih čudesa. Sve to na top secret lokaciji na Mariborskoj cesti broj 33 u Slovenskoj Bistrici. Osim što je izuzetno ugodan sugovornik i vrstan poznavatelj moto mehanike, gospod Franc Pušnik još uvijek je i vrlo aktivan natjecatelj na utrkama starodobnih motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Propisno nafiksan racing tehnologijom iz sredine prošlog stoljeća produžio sam nešto sjevernije na intoksikaciju bukom i prašinom ... ... te kasnije još dalje na sjever praćen olovnim nebom potražio smirenje na lokalnoj cesti ... ... i sitniju okrijepu na kamenom popločenim ulicama drevnog naselja na termalnim izvorima. Skoro doma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Na more ... utorkom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Vrijeme idealno, gužve nigdje. Lijepih 540 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan 44, 21, 48, 64, 66 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Pad temperature na petnaest i pol celzijevaca negdje iza Ravne Gore i ne naročita količina zanimljivog hardvera na Grobniku (trackdays u organizaciji njemačke firme Dunn Motorsport) najveće su neugodnosti u nedjeljnih 570 km. Miris bagrema u svim dijelovima Istre gdje sam prošao bio je fantastičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Gorane samo od NS do tvoje zgrade u ZG imam oko 380km. E, da je meni more od kuce na 160km kao tebi i meni bi ovakav bio svaki vikend Extra su ti fotke Osmisli nam neku vikend turneju i eto mene Evo moja iz Senja od prosle nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Do Grobnika i nazad ... krasote iz Austrije Vol. 2Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, uz mogućnost za prolaznu kišu ili pokoji pljusak sredinom dana i poslijepodne ... alzo, ništa što bi me odvratilo od kraćeg đira do Grobnika. Zašto opet do Grobnika? 2. Internationale IGFC Adria Race, Historische Motorrad-Klassen bis 1990.Prošle godine je bilo njihovo prvo organizirano utrkivanje na Grobniku, bilo je odlično, nikakvog razloga nije bilo da se ne svrati i ove godine ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Kompletna galerija fotografija s Grobnika, IGFC 2015 (208 fotografija): https://www.flickr.com/photos/128276997@N07/sets/72157651068063673 Dva filmića s Grobnika, IGFC 2015: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Suhi kuplung, karbon, crveni lak i Termignoni ...... i Akrapovič Evolution koji mi je zapravo najbolje legao. Samo zbog njegove buke iznad Grobnika nije bilo oblaka ... ne vidim niti jedan drugi razlog. Alzo, Ducati trackday na Grobniku, mislim da je organizator netko iz Udina.Po putu dosta oblaka, malo kiše i puno policije, uključujući i rutinsku kontrolu u Novom Zagrebu. Sve 5. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...