stari roker 4268 Napisano Decembar 23, 2013 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Crkao mi je brzinometar na mom BMW-u. Da li je neko imao sličan problem da li postoji način da se ovo popravi. Možda paše od nečeg drugog ili slično... Ja sam problem rešio sa malim digitalnim saticem,ali želeo bi da ovaj originalni vratim u funkciju. Na slikama se vidi gde je kvar. Ta iglica,koja je u stvari osovina kazaljke je pukla na vrhu i sada nema oslonac u magnetu. Stavljam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Decembar 24, 2013 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kanda nema pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Servis Stevčevic 011-2761144, raspitaj se kod njih, mozda oni mogu da ti pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...