Shuster 151 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo su se stvorili uslovi da sednem na Afriku. i to bas sad u sred zime,vise me zanima Rd03...hajde braco pomognite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi bre teneru pa da se voziš ko čovek sa tolikom kracima Na onoj trandži izgledaš kao da si oteo detetu biciklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju koje se dvoumis,neke sa oglasa ili generalno gledano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 22, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo onu iz Čačka ni trepnuo ne bih, samo da je malo više novca u buđelaru . Evo ova http://www.polovniautomobili.com/oglas4076299/honda_africa_twin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi bre teneru pa da se voziš ko čovek sa tolikom kracima Na onoj trandži izgledaš kao da si oteo detetu biciklo Trandza je proslost mada sam se lepo provozao sa njom 5 Juznih drzava za 6 dan bez problema.... Za Teneru nisdam dovoljno bogat da bi mogao da je vozim...lako je tebi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo onu iz Čačka ni trepnuo ne bih, samo da je malo više novca u buđelaru . Evo ova http://www.polovniau...da_africa_twin/ Zvao sam tog lika slikao je motor po kisi pa mi je bilo sumljivo ali mi je priznao da bi je on farbao ako bi ostala kod njega,onda bi je sigurno i ja farbao pa je cena malo visa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju koje se dvoumis,neke sa oglasa ili generalno gledano? Cetvorku sam vec imao tako da znam sta je ali mi je trojka sad interesantnija....i samo za ta dva modela imam kesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dve godine vozio rd03 i nemam nikavih zamerki osim na elektroniku. Mehanika čista 10-ka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova super http://www.polovniautomobili.com/oglas4164017/honda_africa_twin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Shuster-u, sta bi? Jel pazari nesto? Ova RD04 iz Leskovca prodata... Da nisi isao za Cacak za onu RD03 iz oglasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio u Cacak.mislim da sam nasao jednu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad prelomis da se kaci slika na ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Shuster-u, sta bi? Jel pazari nesto? Ova RD04 iz Leskovca prodata... Da nisi isao za Cacak za onu RD03 iz oglasa? Prodata je i ova iz Čačka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Suzava se izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam takav primerak Rd03 iz swice da sam osetio ljubav na prvi pogled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan To mi kazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...