DzOkS 1174 Napisano Avgust 16, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Djubre kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Avgust 17, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam opet na pohvalama. Ipak se ove godine nigde neide u slicnu avanturu,zato sto je kum Zokac odlucio da se ozeni u Oktobru,a ja cu imati tu cast da mu budem kum tako da ove godine nista od putovanja. Ali evo jedna zanimljiva informacija,a to je da je celo nase drustvo koje broji 7 clanova odlucilo da 2016-te odemo za Barselonu biciklovima. Otom-potom predlog je jednoglasno usvojen,trebace para za to,ko zna sta ce sve do tada da se desi,ali mi cemo se potrudi da tu ideju pretvorimo u delo pa posle toga mogu i ja da se zenim. Ziveli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 17, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bih i ja hteo jednom, al ovde kod mene sve smaraci. Mrsko im je i autom a kamoli nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dva (prerana) brzinska pitanja jel planirate i zenske clanove ekipe i koliko bi vremena izdvojili za tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Avgust 18, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Zenske nece verovatno ici bajsom,mozda krenu kombijem iza nas,posto ce nam trebati kombi za delove,opremu i ostale zezancije.Mi smo racunali jedno 2 nedelje da verglamo do Barselone ako sve bude kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kilometraza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Avgust 18, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci nego svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 18, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam skontao ovaj putopis skidam kapu,ovakvu ekipu imati je neprocenjivo. Bacio si me u ozbiljnu dilemu da ponovo nabavim bajs(menjao ga za kompletan set kočionih pločica za bajk ) s obzirom na cenu goriva i koliko se poslednjih godina malo vozam motorom,i sa biciklom bi ovako bez kondicije stigao svugde gde i sada. Nekada sam pedalio skromnih 60km dnevno bajsom pa sam onda skontao motore i pivo pa postao antisportista(što se da videti po meni). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukins 3 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na putopisu, da nije njega, ne znam, da li bih se odlucio na put od Novog Sada do Vrnjacke Banje. Odpedalao sam 280 km. u dva dana. Moj gvozdeni krs i ja, sa pedeset godina, smo se lepo proveli. Nisam neki biciklista, totalni amater. Citajuci tvoj putopis, odlucio sam se za put. Jos jednom, hvala ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 20, 2014 (promenjeno) Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam vremena pa cu ponovo da procitam putopis. Inace razmisljam se da i ja rekreativno malo pedalam Sada sam tek skontao- pa vi niste nosili niti 1 sator . Da ste poneli 2 pa dvojica voze jedan dan, pa druga dvojica drugi... Da nisam procitao tekst rekao bih- ovi momci su pomno pratili vremensku prognozu, ali kada sam procitao da si tek u Solunu video gde je Pefkohori... ne nisu gledali vremensku prognozu Kraljevi ste nema sta :takoje: Promenio Avgust 20, 2014 član hard_rock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Avgust 20, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na putopisu, da nije njega, ne znam, da li bih se odlucio na put od Novog Sada do Vrnjacke Banje. Odpedalao sam 280 km. u dva dana. Moj gvozdeni krs i ja, sa pedeset godina, smo se lepo proveli. Nisam neki biciklista, totalni amater. Citajuci tvoj putopis, odlucio sam se za put. Jos jednom, hvala ti. Nema na cemu druze Drago nam je sto smo bili deo tvoje avantura. 280 km za 2 dana.Svaka cast! Kazem ja da nije to nista preterano zahtevno.Samo avanturisticki duh,dobra ekipa i gas. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Сјајно. Закуцах до пола ноћи читајући. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12389 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan lud lud lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Avgust 27, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan Dojajan provod, neplanirano gotovo uvek ispadne i najbolje! Nadam se da ćete uspeti da se uspešno dokotrljate i do Španije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Septembar 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam vremena pa cu ponovo da procitam putopis. Inace razmisljam se da i ja rekreativno malo pedalam Sada sam tek skontao- pa vi niste nosili niti 1 sator . Da ste poneli 2 pa dvojica voze jedan dan, pa druga dvojica drugi... Da nisam procitao tekst rekao bih- ovi momci su pomno pratili vremensku prognozu, ali kada sam procitao da si tek u Solunu video gde je Pefkohori... ne nisu gledali vremensku prognozu Kraljevi ste nema sta :takoje: Sve je to Rock'N'Roll 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masni 0 Napisano Decembar 29, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda CBR125R Prijavi odgovor kao problematičan Свака част Ђубре, добра авантура још љепше испричана. Желим вам срећан пут до Шпаније. Ако будеш у Бањалуци, частим и ја пивом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Decembar 29, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast samo to mogu da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam naletio na ovaj putopis i procitao ga sa uživanjem. Slobodno mogu reći da je ovo najbolji putopis koji sam pročitao, napisan iskreno bez puno filozofije i informacija o istorijskim spomenicima.. crkvama i hramovima... Veliko hvala na ovao lijepoj priči. Vi ste pravi heroji !!! Sent from my SM-G350 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 24, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako, ja sam ga procitao tada i jos par puta, jedan od retkih putopisa kojih se secam! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 30, 2016 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan alal vera majstori, ovo me je odusevilo smisljajte novu turu sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Jul 2, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Koji kraljevi,svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Jul 6, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Niste to loše smislili, nizbrdo biciklima, a vratili se prevozom Čuo sam da si ti hteo prvi da odustaneš, ali su ti ostali pevali: Šalim se, stvarno sve pohvale . Kada je čovek mlad, to ide spontano, i tada razmišlja kako je to izvodljivo i kasnije napraviti. Ali promene se okolnosti, stignu razne obaveze, i to posle ostane neprocenjiva uspomena. Zato je dobro što si to podelio sa nama, i hvala ti. Pozdrav za ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jul 16, 2016 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Da li će biti ove godine putopis do Barselone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...