zor@n 376 Napisano Decembar 18, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem motor iz naslova, pomažite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Decembar 18, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze! ja posedujem dominator 250 ni godinu dana... odlican izbor! pre mesec dana pazarih transalp pa cu na zalost morati da se odreknem dominatora pa ako si zainteresovan javi se. u perfektnom stanju je 1996 godiste.crno sivi presao samo 27000 km. uvezen iz svajcarske. potrebno je samo zameniti lanac i lancanike jer ne garantujem da li mogu da ti zavrse poso za sledecu sezonu. motor je u toplom,promenjeno ulje i filteri za sledecu sezonu,a uz njega imam i novu zadnju gumu. 0631620903 i 0637600839 su moja dva broja. jos uvek ga nisa izbacio na oglase jer sam zeleo da ga zadrzim za sebe ali na zalost mi finansije ne dozvoljavaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ljudi šta zanimljivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan A šta ne valja sa ovim koji ti je coa90 ponudio ? Cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan cena je ok,čekam slike, a treba videti i ostale ponude, ako ih ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Malog Dominatora (250) je prodavao Mladen, mlader sa bjb foruma. Znam da je bio ovde u ponudi, ali nisam ispratio prodaju do kraja, pa ne znam sta se do kraja izdesavalo.I ako je prodat, mozda ga sadasnji vlasnik prodaje. Inace, motorce je odrzavano za primer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan motor kupljen od člana coa90 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan ko lutka. Cestitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Januar 6, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece sa njim,taj motor je vozen i odrzavan sa ljubavlju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...