Jump to content

Moto Zajednica

ram sa papirima

Recommended Posts

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova
  • Motocikl: K1600GT

Meni se cini da je covek jasno napisao "ram sa papirima i blokom" a ne "motor bez agregata"

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova
  • Motocikl: K1600GT

Ma ja vidim samo blok i ram :zvizduk: kakav crni ceo motor :nanana: .

Ma za te pare daje i tank torbu sa slike.

Logicno je da ce staviti sliku da se vidi o kom motoru se radi .

Pozdrav i bez ljutnje , ali pisanje poruka tek da se nesto napise a pre toga se ne sagleda i prostudira predhodna poruka mi nikada nece biti jasne. ;)

• Podržavam 1

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Meni se cini da je covek jasno napisao "ram sa papirima i blokom" a ne "motor bez agregata"

A jel ti se cini da je slika celog motora a ne samo rama i bloka?

Covjek je stavio sliku motora da se zna o kom se motoru radi. 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Nisu mi jasni ljudi sto komentarisu oglase tek da bi nesto napisali... ako vam je dosadno idite bre u setnju, teretanu.... ne smarajte ljude ako vas oglas ne interesuje i ne propastite ljudima oglase...druze izvini sto ti i ja ovim propastim oglas...

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk

• Drug član, 1715 postova

Ja se izvinjavam autoru ako mu komentari smetaju, nisam imao losu nameru samo me je slika zbunila. A da li sam ja kupac ili nisam ne znam kako to odredjujete na osnovu ovih komentara. Ako vec nije precizno slikano ono sto se prodaje napises tip pa koga zanima izguglace kako to izgleda, mada onaj ko kupuje ram i blok i ne zanima ga kako izgleda vec ga zanima samo marka i tip, oznaka. Bez ljutnje ali ja sam odmah u pitanju naveo da me slika zbunjuje, zasto ste svi krenuli u napad stvarno ne razumem...

• Podržavam 1

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

A ako neko nece da se pita i komentarise, jer ovo je ipak forum, zakljuca oglas. Pitanje je vezano za oglas i covek je trazio pojasnjenje i to je ok. Ako vec ima "drvenih advokata" za oglasivaca evo ja sam isti taj za kolegu koji je napadnut ;)

• Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova
  • Motocikl: Uvijek Japanski!

Ja se izvinjavam autoru ako mu komentari smetaju, nisam imao losu nameru samo me je slika zbunila. A da li sam ja kupac ili nisam ne znam kako to odredjujete na osnovu ovih komentara. Ako vec nije precizno slikano ono sto se prodaje napises tip pa koga zanima izguglace kako to izgleda, mada onaj ko kupuje ram i blok i ne zanima ga kako izgleda vec ga zanima samo marka i tip, oznaka. Bez ljutnje ali ja sam odmah u pitanju naveo da me slika zbunjuje, zasto ste svi krenuli u napad stvarno ne razumem...

Pa covjek napisao Honda CB450S. :aha::zdravo:

• Podržavam 1

• Drug član, 1715 postova

Jeste napisao marku i tip, zato i smatram da slika nije bila neophodna u toj formi i da zbunjuje ako vec ne predstavlja precizno ono sto se prodaje. Da ne komplikujem vise, problem je moj IQ a bar je oglas 'plivao po povrsini'. Srecna prodaja i izvinjavam se jos jednom...

• Podržavam 1

• skuter-servis, 406 postova
  • Motocikl: dr mr

auu.... matematika, fizika 0stabre.gif

samo ram i samo blok sa saobracajnom, moze i zamena samo da ne stoji nekome moze dobro doci za pakovanje ili prepravke 0takoje.gif

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja