Ata 0 Napisano Januar 22, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li profesionalci nesto da kazu o mom starom,ali meni dragom aparatu Konica Minolta z10?Nije mi nesto previse bitno,ali kad ste vec tu,zasto da ne znam sta koristim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan imala je moja ortakinja takav aparat u vreme dok sam ja ozbiljnije obolevao od ove nase zgodne `bolesti` ja sam potrosio skoro tromesecnu zaradu i nakon Canon A70 uzeo sebi Sony F717 a ona je kupila Z10 secam se da sam bio grozan i da sam je zezao - na tom aparatu mi nije smetalo prakticno nista osim njegovog izgleda dakle, pravi fotke bilo bi interesantno cuti kako si se ti odlucila da kupis nesto sto tako `neobicno` izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan U to vreme su najnoviji aparati imali u proseku 5mp,naravno bilo je i onih sa vise ali su to uglavnom bili profesionalniji aparati,smatrajuci da mi nije potrebno vise od 3,2MP,sto se pokazalo i tacnim,zelela sam da aparat ima i solidan opticki zoom,njenih 8x je zadovoljilo uglavnom sve moje potrebe,tako da je ona uz dobre ocene na nekim engleskim sajtovima bila pravo resenje.Sto se tice izgleda,paaaa malo egzotike svakom dobro dodje,kad ne moze Aston Martin,Riva,Mauricijus,moze bar izgled aparata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...