LeoST250 4 Napisano Decembar 17, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem poklopac rolnica za Aprilia Leonardo ST 250. Odgovara od sledecih motora: Yamaha Majesty Malaguti Madison 250 Beneli Velvet 250 Yamaha X Max 250 Yamaha XC 300 Kontakt na broj : 062/319-681 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kompletan varijator u ekstra stanju sa Majesty 250cc, cena 50e. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kompletan varijator u ekstra stanju sa Majesty 250cc, cena 50e. Pozdrav! Kupio sam nov na MotoMax-u, 6300 dinara kompletan. Hvala u svaku slucaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kompletan varijator u ekstra stanju sa Majesty 250cc, cena 50e. Pozdrav! Kupio sam nov na MotoMax-u, 6300 dinara kompletan. Hvala u svaku slucaju! Ja ti nisam ni nudio tajvanske varijatore, jer si mi rekao da ti fali poklopac za malossijev varijator, pa reko da ti ponudim ORIGINAL. Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Decembar 29, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je athena taiwanska firma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, mislio sam da nema za parice. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...