dekialfa 40 Napisano Decembar 15, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, zavrsili smo montazu tri dela naseg putovanja u Grcku ove godine, na koje smo krenuli 1.Juna 2013. i trajalo je 10 dana. Postavicu linkove sa Youtube-a, prvo odgledajte kratku retrospektivu od 5 min., a za prave radoznalce, tu su tri dela u kojima mozete uzivati u predivnim predelima ove nama bliske zemlje. Potpuno drugacije iskustvo od redovnog odlaska na more, i istrazivanje centralnog planinskog dela, po zavrsetku celokupne obale. Jednom reciju, fenomenalno !!! Uzivajte !! - 5 min. uvod - 1 deo - 2 deo - 3 deo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 15, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna avantura!!!I ja sam je imao letos sa drugarima do grcke,ali biciklovima i znam otprilike kako vam je bilo!!!!Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie sledece godine i mi ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 16, 2013 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo.Nego jel ste se vi kupali na Egremniju,Porto Katcikiju,Katismi...ili ste samo obilazili???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Decembar 16, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nismo stigli da se kupamo u moru. Jedino smo imali vremena kad smo dosli u jedan hotelcic na Lefkadi, da se kupamo u bazenu. Voznja, voznja, voznja. Trebalo je preci svaki dan izmedju 350-400km, puteva po obali. Taj drugi dan smo se malo zaleteli i stigli malo vise nego sto smo planirali. Zato smo taj treci dan imali vremena da malo vise razgledamo i odvozamo Lefkadu. Nazalost i to nam je preselo, posto je drugar na Honda Valkiri, probusio gumu na neko kamenje. Pa smo se zezali sa tim. Inace za promenu gume na tom motoru treba dizalica ili kran. Samo smo je cepovali, ali se zbog vrste puteva i tezine istih, kolega odlucio da vrati sledeceg cetvrtog dana. Guma je i pored cepovanja konstantno pustala po malo. Vratio se covek iz cuga iz mesta Antirio koje se nalazi pre mosta za poluostrvo Peloponez, a preko puta Patre, 1072 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 16, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 16, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći drugo? Bravo majstore! Ovo je potpuno novi autorski izraz - nova forma za putpopise na forumu. I to ona koja zahteva predan rad i dosta znanja. Nešto nalik ovome smo videli u "Zemlji vatre" koja je bez premca, ali koliko je meni poznato, taj putopis su radili profesionalci. Ovo je Deki uradio sve sam. Da napomenem, FDU nije završio, ali u toku su pregovori da počne da predaje - ne zna se na koju katedru - montaža ili režija. Mada je on i muzički urednik pa i snimatelj u većini slučajeva. Iako teksta nema, slika govori više od reči. Drago mi je da si stigao da skokckaš sve i da si konačno objavio ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 16, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi poznati glumci u ovom filmu . Pozdrav za montazera i ekipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Decembar 16, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pustolove na lepim komentarima i klipu. Hvala Vaske ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi momci, svakako zanimljiva tura i super odradjen video Gledao sam samo uvod i super je, gledam ostalo cim uhvatim malo vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 16, 2013 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nismo stigli da se kupamo u moru. Jedino smo imali vremena kad smo dosli u jedan hotelcic na Lefkadi, da se kupamo u bazenu. Voznja, voznja, voznja. Trebalo je preci svaki dan izmedju 350-400km, puteva po obali. Taj drugi dan smo se malo zaleteli i stigli malo vise nego sto smo planirali. Zato smo taj treci dan imali vremena da malo vise razgledamo i odvozamo Lefkadu. Nazalost i to nam je preselo, posto je drugar na Honda Valkiri, probusio gumu na neko kamenje. Pa smo se zezali sa tim. Inace za promenu gume na tom motoru treba dizalica ili kran. Samo smo je cepovali, ali se zbog vrste puteva i tezine istih, kolega odlucio da vrati sledeceg cetvrtog dana. Guma je i pored cepovanja konstantno pustala po malo. Vratio se covek iz cuga iz mesta Antirio koje se nalazi pre mosta za poluostrvo Peloponez, a preko puta Patre, 1072 km. Eh steta,ja sam kolima letos prospartao Lefkadu uzduz i poreko, bili ste na najlepsim plazama a niste skvasili 00 Bas steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 16, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie sledece godine i mi ovako? ne znam za sledechu al shto da ne sad chu natenane da odgledam snimke, al ne sumnjam da je vrhunski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Decembar 16, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Decembar 18, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, puno poznatih glumaca u ovom filmu Pozdrav za celu ekipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...