haugh 66 Napisano Decembar 8, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan humanitarna zurka u beogradu 21.12.... OKRETNICA TRAMVAJA UGAO BULEVARA KRALJA ALEKSANDRA I USTANICKE.. KOD KURIROVE STAMPARIJE .. NEMOZ OMASITE... 9 bendova.... pocetak od 14 h.... motoristi ulaz dz.... klopa gratis..... cene pica pristupacne.... da se lepo provedemo i pomognemo onima jojima je najpotrebnije... UZDRAVLJE...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uvek vidim motore ispred ulaza i uvek mi je drago kad prodjem tuda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi baš jasno ovo, piše da je humanitarna, a na plakatima nije napisano - kome ide prihod od žurke. A i ako je već humanitarna - zar ne bi trebalo da svi budu humani - pa i članovi moto klubova, ovako ispada da svi plaćaju sem članova moto kluba ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Decembar 8, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi baš jasno ovo, piše da je humanitarna, a na plakatima nije napisano - kome ide prihod od žurke. A i ako je već humanitarna - zar ne bi trebalo da svi budu humani - pa i članovi moto klubova, ovako ispada da svi plaćaju sem članova moto kluba ! procitaj malo bolje plakat.. Nasli smo beogradske porodice sa vise dece 6,11, 16 imamo i jos tri familije sa fb strane srbi za srbe planiramo da sav prihod podelimo na 6 delova i damo tim ljudima... ali sav prihod... i samo ko dodje sa bojama NEPLACA ulaz... ostali po 200 kinti pa cak i nase zene i deca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan procitaj malo bolje plakat.. Pročitao sam oba plakata i uvećao ih - i dalje nevidim da negde piše za koga se skuplja novac - a trebalo bi . Verujem ja tebi da je novac za to što ti kažeš, al moraš se složiti da je to trebalo da piše na plakatu, jer je takva praksa da ako se već nešto oglašava da je " humanitarno " - onda treba da se zna i za koga, čega . . . Neko ko je pravio plakat je zeznuo stvar, pa mu to sad treba nabiti na nos - ako nezna da uradi stvar kako treba - bolje i da je neradi. Mogao si i ti u svom prvom postu da napišeš neko objašnjenje o tome ali nisi. OK, objasnio si, samo ako ste izlepili ove plakate po gradu - svako ko ih pročita - neće ih ozbiljno shvatiti . Evo uvećao sam plakate pa mi ti obeleži gde to piše za koga se skuplja - kad mi već kažeš da pročitam bolje plakat : 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 8, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz stvarno nije skup, ali trebalo bi da se zna gde, kome, šta, koliko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan procitaj malo bolje plakat.. Pročitao sam oba plakata i uvećao ih - i dalje nevidim da negde piše za koga se skuplja novac - a trebalo bi . Verujem ja tebi da je novac za to što ti kažeš, al moraš se složiti da je to trebalo da piše na plakatu, jer je takva praksa da ako se već nešto oglašava da je " humanitarno " - onda treba da se zna i za koga, čega . . . Neko ko je pravio plakat je zeznuo stvar, pa mu to sad treba nabiti na nos - ako nezna da uradi stvar kako treba - bolje i da je neradi. Mogao si i ti u svom prvom postu da napišeš neko objašnjenje o tome ali nisi. OK, objasnio si, samo ako ste izlepili ove plakate po gradu - svako ko ih pročita - neće ih ozbiljno shvatiti . Evo uvećao sam plakate pa mi ti obeleži gde to piše za koga se skuplja - kad mi već kažeš da pročitam bolje plakat : kazes da nevidis da pise da je humanitarna zurka to sam ti rekao da pise lepo da jeste... i odgovorio sam kome ide sav novac SAV DO POSLEDNJEG DINARA.... 6 PORODICA... na ravne casti.. imena se nece sad objavljivati zbog raznih stvari , ali se nadam da ce biti propraceno medijima posto su obecali... nadam se da sam sad pojasnio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi baš jasno ovo, piše da je humanitarna, a na plakatima nije napisano - kome ide prihod od žurke. A i ako je već humanitarna - zar ne bi trebalo da svi budu humani - pa i članovi moto klubova, ovako ispada da svi plaćaju sem članova moto kluba Ja ko da pričam eskimski jezik pa da me ne razumeš - il se praviš da me ne razumeš ! Evo ti, podebljao sam i ofarbao tekst - da vidiš u čemu je problem. Nemora da piše po imenu kome se daje, al ako neko treba da da novac u humane svrhe - valjda treba da zna i zašta ga daje ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo beogradske porodice sa vise dece 6-oro,11-oro i 16-oro ,imamo i jos tri familije sa fb strane srbi za srbe planiramo da sav prihod podelimo na 6 delova i damo tim ljudima.. ponovo pisem kome je namenjan sva zarada... 6 porodica... imena nemogu niti zelim da pisem... ko hoce da dodje dobro dosao.. da se lepo provedemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Decembar 11, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan znaci humanitarni su samo oni bez boja ??? (jer samo oni placaju ulaz od koga ce se donirati tamo nekima ugrozenima) - a ovi sa bojama ce se prisljamce isto na racun ovih bez boja? nesto tu buraz ne stima!? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Decembar 11, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan naravno sa bojama se neplaca ulaz. ali moja zena dete ce da plate naravno.. kad na skupovima placate 500 dinara ulaz a pesaci neplate tu se nebunite... tako da ulaz se naplacuje 200 dinara. osim za clanove svih moto klubova. ko hoce da se dobro provede docice.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Decembar 11, 2013 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo kroz pice i pojedinacne donacije da damo doprinos ovoj akciji. Kada kazem mi, mislim na sve motriste koji pripadaju nekom moto klubu. Zato su organizatori stavili ulaz besplatan za nas, a mi cemo, kako samo vec napisao, ispred svojih klubova da pomognemo tim ljudima kojima je namjenjena pomoc. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Decembar 11, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne radi se to tako prijatelji, nemojte pogrešno da me shvatite. Čini mi se da bi bilo efektnije da prvo vi iz Udruženja i svi ostali članovi motoklubova svojim primerom, došavši u prslucima, platite kartu i učinite simboličan gest koji ostali treba da slede. Vi ste to organizovali, na vas treba da se ugledaju. A ti drugi koji dođu, od volje im i časti, šta će i koliko će. Da pojasnim, ne sumnjam da će svako sa prslukom dati onoliko koliko može odvojiti za pomoć, ali mi se čini da je trapavo osmišljeno. Kao da je moto skup, a ne humanitarna žurka. Pre nekoliko dana sam dobio letak i bilo mi je malo bezveze kad sam pročitao onaj deo sa prslucima. U svakom slučaju pohvala za akciju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Decembar 11, 2013 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pohvala za akciju, svaka čast, daj bože da bude i više ovakvih akcija i da svaki skup ima neki koliko toliko humanitarni karakter. I da budu u lepše vreme da i mi koji nismo iz mesta možemo da dođemo motociklima. Ali isto tako se slažem da smo počeli da se separatišemo (boje i oni bez boja pa zar nismo svi skupa tamo za istu stvar došli, da se družimo, dobro provedemo i ako je moguće pomognemo nekom). Veliki plus za akciju. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wotan 0 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na zurci braco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arhpeka 0 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BUM 5 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavamo se ljudima koji ucestvuju na forumu sto nismo naveli kojim familijama ide novac od humanitarne pomoci. Kao Udruzenje moto klubova prvi put skupljamo humanitarnu pomoc pa smo iz tog razloga napravili propust. Novac od ulaznica i sva zarada od pica idu u humanitarne svrhe. A na pocetku zurke cemo objaviti famillije koje ce humanitarno biti pomognute i kontakt na koji ce zainteresovani moci da provere da li je sav novac uplacen. Organizatori ove zurke ne zaradjuju nista. Sto se tice ulaza za clanove moto klubova koji dodju u prslucima ulaz je besplatan. Svi ostali pacaju ulaz 200 RSD. Mi smo kao organizatori i kao ljudi koji vec duze vreme rade na organizaciji ove manifestacije ulozili pojedinacno vise od 200 RSD koliko kosta ulaznica. Nemojte nam zameriti na sitnim greskama koje smo napravili na organizaciji ovog dogadjaja. Oni koji ne budu imali 200 RSD za kartu neka se jave bilo kome od organizatora, pomocicemo i njih humanitarno i dati im kartu. Isto tako molimo sve ucesnike u forumu da sledeci put kad neko od njih bude pravio humanitarnu zurku na kojoj ucestvuje 10 bendova, ima besplatan pasulj, gde pice kosta 100 RSD, ima odezbedjen parking pozove nas, i mi smo spremni da platimo ulaznicu od 200 - 2000 RSD po osobi. Hvala svima na razumevanju. Svi ste dobrodosli na zurku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan1202 0 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsx750f 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast... dolazimo u velikom broju da podrzimo BUM I da se STRAVA PROVEDEMO... kao i uvek sa bajkerima nema problema veliki pozdrav i jedva cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 13, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на акцији, пратио сам на фб и овде, и желим вам да успете да сакупите што више новца. Ако будем у близини долазим.....плаћам улаз иако носим прслук.... Ако смем да додам, колико сам видео на фб помоћ се уплаћује организацији СРБИ за СРБЕ, што је још један велики плус, ја нисам веровао у те приче међутим кад сам им видео сајт, све ми је било јасно! Велики поздрав и само напред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5339 Napisano Decembar 14, 2013 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavamo se ljudima koji ucestvuju na forumu sto nismo naveli kojim familijama ide novac od humanitarne pomoci. Kao Udruzenje moto klubova prvi put skupljamo humanitarnu pomoc pa smo iz tog razloga napravili propust. Novac od ulaznica i sva zarada od pica idu u humanitarne svrhe. A na pocetku zurke cemo objaviti famillije koje ce humanitarno biti pomognute i kontakt na koji ce zainteresovani moci da provere da li je sav novac uplacen. Organizatori ove zurke ne zaradjuju nista. Sto se tice ulaza za clanove moto klubova koji dodju u prslucima ulaz je besplatan. Svi ostali pacaju ulaz 200 RSD. Mi smo kao organizatori i kao ljudi koji vec duze vreme rade na organizaciji ove manifestacije ulozili pojedinacno vise od 200 RSD koliko kosta ulaznica. Nemojte nam zameriti na sitnim greskama koje smo napravili na organizaciji ovog dogadjaja. Oni koji ne budu imali 200 RSD za kartu neka se jave bilo kome od organizatora, pomocicemo i njih humanitarno i dati im kartu. Isto tako molimo sve ucesnike u forumu da sledeci put kad neko od njih bude pravio humanitarnu zurku na kojoj ucestvuje 10 bendova, ima besplatan pasulj, gde pice kosta 100 RSD, ima odezbedjen parking pozove nas, i mi smo spremni da platimo ulaznicu od 200 - 2000 RSD po osobi. Hvala svima na razumevanju. Svi ste dobrodosli na zurku. - Akcija koju bezrezervno treba podržati kao i napore da se sitne greške oko oglašavanja isprave , napiše dodatno objašnjenje i razumevanje za dobronamerne kritike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wotan 0 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dodat je i deseti bend(Night Train) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...