Jump to content

Moto Zajednica

Mašina za Suzuki dr 350

Recommended Posts

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Dugari ,

Imamo DR350 kojeg je vlasnik zamislio da vozi bez ulja a predpostavljam da mu je sledeća ideja bila da vozi bez benzina i to mu se ostvarilo. Elem , posledice su da nam treba masina ili komplet glava jer je majstor uspio da rastopi glavu , bregastu,klackalice i na kraju da okrene klip u stublini. Suzuki je 96 godiste ,oznaka SE . Ako cujete ili znate da neko ima javite i bicemo veoma zahvalni. Drugarski pozdrav :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

okrene klip u stublini

Jel moze slika toga deluje zanimljivo :)

Pogledaj moto otpad kenac oni imaju sve i svasta

Srecno sa potragom

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250

Imao sam skoro slicnu situaciju u servisu,samo sto motor nije ostao bez ulja nego je neko dihtovao masinu crvenim silikonom pa je otpalo parce i zapusilo vod ulja do glave.U pitanju je bio maruder 125,posle bezuspene potrage za delovima u Srbiji na e-bay-u sam nasao sve delove za jako malo para.Glava(kompletna sa ventilima,oprugama ventila i semerinzima ventila),poklopac glave,i bregasta sve zajedno ovde me izaslo oko 150e,svi delovi su bili potpuno novi ne polovni.Tako da ti je moj savet da uradis isu stvar.

http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-DR350-ENGINE-CYLINDER-HEAD-CAM-SHAFT-ROCKERS-COVER-PARTS-/301032374935?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item4616ed8297

http://www.ebay.de/i...=item1c39a4471a

http://www.ebay.de/i...=item25624a49ad

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Imao sam skoro slicnu situaciju u servisu,samo sto motor nije ostao bez ulja nego je neko dihtovao masinu crvenim silikonom pa je otpalo parce i zapusilo vod ulja do glave.U pitanju je bio maruder 125,posle bezuspene potrage za delovima u Srbiji na e-bay-u sam nasao sve delove za jako malo para.Glava(kompletna sa ventilima,oprugama ventila i semerinzima ventila),poklopac glave,i bregasta sve zajedno ovde me izaslo oko 150e,svi delovi su bili potpuno novi ne polovni.Tako da ti je moj savet da uradis isu stvar.

I taj Maruder je upalio i sad je u voznom stanju? Koliko je vec presao?

150 eura ti je kriticno samo za originalne poklopce ventila i dihtunge A za to sto si ti nabrojao, mislim da nije ispod nekih 1000 eura, give or take.

http://www.cmsnl.com/suzuki-gz125-1999-ux_model13792/partslist/FIG1.html#results

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250

Pa naravno da je upalio,koliko je do sada je presao neznam tacno.Na 1000km je dolazio na servis(zamena ulja,kontrola zazora ventila,kontrola dotegnutosti glave) i sve je bilo u najboljem redu.Vlasnik je zadovoljan kako se masina ponasa i ide.Ugalvnom i dalje ze vozi.I ja sam bio sumljicav u kvalitet delova ali kada su stigli na prvi pogled sve je bilo ok a kako vreme i km prolaze izgleda da ce i ubuduce sve biti kako treba.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja