Jump to content

Moto Zajednica

Garage sale

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ode dragim koljegama verbatim torbica (reserve za sjutra) , i vhs player, blic (x4) rezervisan za Luckija do sjutra.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Aaau, breee, ja jos ne pokupih one bliceve... :stabre:

Jbg kad imam vremena ne setim se, kad se setim nemam vremena. :lud:

Ajde valjda ce biti neko zatisje posle novaka pa se vidimo. :zdravo:

Hehe. Odose blicevi juce u studio da rade posao, tako da sam ih povukao iz prodaje, ja reko ti odustao. Nacicemo ti neki na Kalenicu da radi il na berzi, pa cemo montiramo.

• Drug član, 1213 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Pala cena. Obe Michelinke za 50 jura...da ne stoje. Mislim da je vise nego povoljno.

Moze li neka slika ovih guma i koji je to model Alpina.Kod mene na kolima su Alpin A4 i nisu dobre za dublji sneg i pretpostavljam da je ovo neki stariji model A-1-2-3 za koje kazu da su dobre. Ako su ok poslacu burazera njemu trebaju zimske. :takoje:

Nemmma problema @Malitomic, drago mi je, samo da je na obostrano zadovoljstvo :)

Istrcala IXS Aztec enduro jakna sa toplom postavom, spolja kao nova, ima neke flekice, sad je u ves masini, protektori na ramenima i laktovima. Dupont zasticeni materijal i cordura.... Ako nekom treba eto za 25 jura, ili najbolja ponuda. Jasha je original ixs. Za visinu oko 178 cm i nekog vitkijeg. Stariji model. Plavo ljubicasta.

Kozna motorka braon boje i dalje aktuelna, stvarno je opaka, ali mi je mala :(

Videcu cak mozda i josh nesto opreme da iskopam jer sam stvarno preterao sa hrcak sindromom.

Link dok je ne uslikam:

IXS:

http://www.ebay.es/i...=item3cdaa59e76

Motorka:

http://postimg.cc/gallery/qtebhg4/

1. 6 komada celih neispravnih baterija za motorolu gp 300 (mogu da se prepakuju) - 500 dinara.

2. Kozna jakna rokerica ali fancy varijanta, braon, hocu da se pojedem sto su kratki rukavi ali avaj,,,struk oko 100 cm rukavi 60, za osobu visine 178cm, ne krupnu. Bas bas dobra debela koza. izasla me 5.021 dinar pre desetak dana, dajem za -4500. din.

3. Zelena jakna za lovce ribolovce, dugacka, postavljena, pvc, dodatne ramfle u rukavima, za osobu preko 180 cm, moze jaceg gabarita, bila 2000 moze za - 1000 din.

4. PRODATO Poklopac rezervoara za cbr 600f, cbr 1000f, original, bez bravice, montirao sam novi, motor sam kupio sa ovakvim, ovaj se srafcigecicem normalno otvara i zatvara, i tako sam ga koristio 2 godine, normalno dihtuje...--500 dinara. (cena ispravnog polovnog je 40 jura cca) PRODAT LIMENOM:)

5. PRODATO! 2 michelin alpin gume nove ili kao nove jbg, 185 65 14 dot 2007 zajedno su---80 eur. (cena jedne nove u trgovinama je od 9-12000 din)

6. POVUCENO IZ PRODAJE 4 blica starija, Hanimex, Luxon, Brown, Brown svi rade perfektno, okidaju se trigerom bez problema, cena za sva 4 - 1000 din. REZERVISNO ZA LUCKY VLADANA DO UTORKA.

7. 1 komad Lucas ventilator, ispravan na 12v, koliko vidim z Yuga, u koji K duva, nemam pojma, moguce da je za kabinu, pes surdulica mg20. Kao nov, 5 peraja. Cena 500 dinara.

8. Jet kaciga VR1 u super kozmetickom stanju, vizir perfektan, kacket iznad vizira za sunce, bez unutrasnjeg textila koga sam dodao u moju shoei radi udobnosti. Dakle stiropor unutra normalno, ko voli moze da zalepi unutra kapu il sta god. Cena 600 din.

slika (ista samo crna) : Tekst koji želiš

9. PRODATO Verbatim futrolica za foto kartice, cf,sd itd. Mala 5x5 cm.. cena 200 din.

10 Crna duza kozna jakna od prevrnute koze za osobu 180 etak cm, odlicna, 2000 din.

11. Elektroshocker rucni, na 9 v bateriju, radi, odnosno baca varnicu, na srecu nisam probao ni na kome :) - cena 15 eur.

12. PRODATO Vr171 Philips VHS kasetni player, nov, 500 din.

13. 3 nastavka za m42 objektive za macro, 15 eur.

14. Sony crveno sivi strap, za preko ramena, za fotoaparat. Nekoriscen. -200 din.

nastavljam dalje...

15. IXS enduro jakna 25eur, cordura dupont sa protektorima. (178cm, slim fit). Original IXS. Polovna.

16. Laka dvoslojna vetrovka BMW,auto moto fazon, crveno crno belo sa prisivcima (bmw,arai,michelin) 1150 din. (180 cm osoba; Ova jasha je cool, ali nije original bmw). Nije nosena.

Stavljam slike za poslednje dve stvari uskoro.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja