cross 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatne ruke imas.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mefisto 7 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno:0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Avgust 10, 2010 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan I to bas lepo... svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Majstor,nema sta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi kraljevi, neverovatno Posle ovog aviona i Harley-a Gladijator u koga sam se zaljubio na sajmu iako ne volim taj tip motora, sta reci ODUSEVLJEN sam i : ovo je mala reakcija koliko me je vas rad odusevio. Gde se nalazite u Bgu, voleo bi jednom da dodjem da vidim kako se to radi. p.s. buduci sam doktor tako da ne brinete i da ocu ne mogu da vam ukradem zanat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista umetnost...svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Majstoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OOOOvaj , hvala . Rad napreduje lagano, posto nismo mogli da mu se posvetimo 100%, morali smo i neke brzinske akcije da pozavrsavamo, ali mu se sad vracamo pa ce biti i slika napredka u sto skorijem vremenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je motor zavrsen mnoooogo ranije, nego sto ja postavljam nove slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E a sad malo istorije na koje me je podsetio svetski NO.1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I noviteti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jedan Harley Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast MAJSTORE ovo je airbrush umjetnost,,a ne neko preslikavanje replika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan eeee video sam ovaj bike sa srpskom zastavom na srebrnom jezeru, kad je svirala YU grupa, bas sam se divio radu, veoma veoma dobro odradjeno. a jos bike ima sticker koji izuva :"do you believe there is afterlife? touch this bike and find out" - zapamtio sam ga jer je odlican. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 10, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Dugo te nije bilo,ali radovi pokazuju da si napredovao u svakom pogledu... Odlični radovi-nema šta.Samo napred daj još slika . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...