lasko 114 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Dobio sam na poklon MADHEAD CRU 2 cross kacigu,ali fali joj onaj gore kacketic.Ima ona standardna tri srafa za njega.Uzeo bi i sa druge kacige i boja mi je nebitna samo da odgovara.Ako neko ima tako nesto nek se javi.Oko cene bi se dogovorili,to mi nije problem.Da li neko zna gde u beogradu ima neki "servis" za kacige ili nesto slicno gde bi mogao da nabavim taj deo?Ili mozda postoji neki univerzalni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je tacno ovaj deo u ovakvoj boji.Da li neko moze da mi ga nabavi?Platicu naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka.Model je MEXONE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi jos i ovaj crni plasticni deo na vrhu kacige,kao na ovoj slici: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne moze da mi donese ovaj deo iz louis-a?Znam da ima par njih koji često donose robu odande,pa me interesuje s kim mogu da se dogovorim oko toga..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Novembar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sekula iz Šapca. On donosi robu iz Louis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...