milosAR 0 Napisano Novembar 24, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, treba mi pomoc iskusnih bajkera i ljudi koji se razumeju u motore(ja nisam od tih) Treba da kupim diznu za CBR 125r, ali ne znam koja dizna je u pitanu, koji promer.. Ako bi neko mogao da mi da informacije o tome, bio bih jako zahvalan.. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Novembar 24, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da skines tvoju pa ces znati koju treba da uzmes,to ti je najjednostavnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Novembar 24, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad skines diznu na njoj imas oznaku e sad mozes ono sto treba da pazis jeste dimezija navoja dizne npr m5, broj koji obicno pise na dizni je npr. 54 koja oznacava velicinu rupice kroz koju usisava gorivo e sad mozes da odstupas od te koja je fabricki npr umesto 54 da uzmes 58 sto znaci da bi vise goriva vukla malo bolje isla i zahtevala stelovanje karburatora, i obratno. Ako si zadovoljan kako ti motor ide, trosi itd. Uzmes istu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosAR 0 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Postoji li neki sajt na kom mogu da narucim diznu? Ja sam trazio, ali nema za moj motor, sve za neke tomose i kineze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Novembar 26, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Postoji li neki sajt na kom mogu da narucim diznu? Ja sam trazio, ali nema za moj motor, sve za neke tomose i kineze. googlaj "honda srbija" pa kontaktiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...