Endurac 958 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ak neko ima na prodaju nek javne, uzeo sam Mir 1v sad krece igranka. (Znam da ima na berzi). 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ja imam jedan ... sivi ... stoji mi bez veze godinama ... saću da pogledam ... pogledao, nema ga ... znači mislio sam pogrešno ... izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo ... kome li ga dadoh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 24, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema na čemu, tu smo da se pomažemo negoo, setio sam se gde je ... menjao sam ga za crni, kada sam proletos pazario jednog orestora 2.8/100 ... koji mi takođe bez veze stoji ... ne znam da li sam 100 fotki njime uslikao ... će kupiš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan fala matori, imam 70 -200 L f 2.8 i 100 macro i 50 1.4, i trista cuda, nego mi je ova 35ca ruska bila zanimljiva pa sam je uzeo. Mada ako je neka bas bas bas povoljna cena za Meyer, moze da ga isprobam, a moz` bude i za kolekciju. Javi posto na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ... bas si se namazao staklom xD Meni ranac ceo ne vredi soma ... Orestora sam kupio na dz u top stanju po fer ceni ... po meni bar ... vukao se neko vreme po oglasima, pa rekoh ajde da vidim i to cudo ... Simpatican je objektiv, jako lepo crta ... ali ne voli kontru ni u najavi ... i fokusira tek negde od metra i po ... ali je zaista lepo ocuvan i dekorativan ... za vitrinu idealan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...