Disko Nindža 10517 Napisano Mart 11, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je masina nek je sa srecom, da se lepo navozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama! Motor je farban,klizao je sa desne strane,sto se vidi na rolbaru i retrovizoru,i kako mi covek kaze,takav je i dosao iz Svajcarske pa je ovde ofarban u perla belu.Inace,sjaji se gde god da pogledas,od felni,rama,agregat pogotovo,prosto neverovatno za bilo sta staro 23 godine...sta reci,odusevljen sam,stvarno masina sa "dusom",a i cena je bila vise nego korektna :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 11, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako je mehanicki sve ok, mislim da je i cena ok. Vidi se da je farban ali kod motora tog godista to je u redu, i verovatno izgleda bolje nego sto bi izgledao da nije. Takodje vidim da su gume verovatno nove (makar po dubini sare). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan nece se kajes.ima suzuki jos da radi da dostigne to sto je kawasaki napravio na z modelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro ljudi!!Da li neko zna coveka koji se krije pod nadimkom Techa,cini mi se iz Smed.Palanke,clan je BJbikers-a...necete verovati,jutros sam na forumu trazio nesto o lancu bregaste za mog Zephyra,i naidjem na prepisku doticnog gospodina sa nekim kolegama,i ne verujem svojim ocima...covek je bio u posedu ovog istog motora,i u periodu od novembra 2011. do marta 2012. je radio remont masine,iz istog razloga(cangrljanje dok je hladan)...menjao je lanac,stelovao ventile,itd...ako neko zna coveka neka mi javi,najbolje bi bilo da nadjem negde br.tel.,pa da ga zovem,zanima me sta je sve uradio,kako mu se cinio motor kada ga je rastavio,itd..uglavnom,i on je kao i ja bio zadovoljan vidjenim,radom motora,menjacem,itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi da vidim, da se ''moj'' Zephyr još uvek dobro drži i da lepo izgleda Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Maj 1, 2014 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, lepo klasik motorce pouzdano, i uvek u modi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bilo lepo retro motorce,ali se na na zalost nije dugo zadrzalo kod mene...posle prve ozbiljnije voznje od 300 km u danu,dodjem kuci,oslonim ga na copavu i odem da rucam...posle pola sata krenem da ga uteram u garazu i imam sta da vidim kada sam mu prisao,curi ulje iz kucista vazdusnog filtera...verovatno je usled istrosenosti karika sabijao pritisak u karter,podizao nivo ulja i kroz iber ubacivao ulje u kuciste vazdusnog filtera,sto nije moglo da se primeti na sporijoj gradskoj voznji i na kratkim relacijama,ali eto,pokazalo se na prvoj duzoj voznji...sve u svemu,popio je nesto preko 400 grama ulja na 500 km,a to je za moje poimanje ispravnosti bilo kog vozila ravno katastrofi...ali ok,nisam se sokirao jer je ipak na satu imao 85000 km,vise sam se razocarao jer mi je bas legao...stavio sam ga na oglas i za par dana i prodao,otisao je u jednu auto skolu,i siguran sam da ce ih dugo sluziti,a sigurno da nece ni ulje tim tempom trositi jer ce ucenici sigurno biti nezniji sa gasom :-) ...i tako,pazarih posle par dana Bandita 600s,2001 god,i mogu vam reci da je ovo druga dimenzija u odnosu na Zephyra,pogotovo menjac,ali ok,da se ne ljute postovaoci Kawasakija,pripisacemo to mladjem godistu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Maj 4, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto se tako zavrsilo, tj. sto si naleteo na kastastrofalnu lomatinu. Zephovi su fanstasticni, cak ni ta kilometraza ne bi trebalo da predstavlja problem no, aljkavost i neodrzavanje je uzelo maha. Sta je tu je, posle GSF600, gledaj Zephyra 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Malo da podignem necro temu Koja je razliku u ceni servisiranja ventila sa metodom koji ima bandit (sraf) i zr7 , tzv. shim under bucket? Ovaj drugi deluje poprilicno komplikovaniji a ujedno i skuplji za odraditi. Ako ste radili kod nekog servisera, napisite cene itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...