GAGI74 551 Napisano Novembar 18, 2013 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Dragoljub sa nadimkom Gagi, rodjen na Vracaru pre 39g. Zivim u Beogradu i vozim Yamahu X max 250. Nekada sam vozio Vespu ET2 50 a izmedju sve sto su hteli da mi pozajme Vise od godinu dana pratim pasivno forum, koji mi je dosta pomogao za koji dvotockas da se odlucim. Deo ekipe sam upoznao kada sam sa bratom (plavi Beverly 500) banuo na Omv pumpu koja je bila polazna tacka za Ostrvicu 09.11.2013. To mi je i bila prva voznja u grupi. (Organizacija kao i sama voznja je bila super) Nadam se dobrom druzenju, zajednickim voznjama. Na slici, ja sam onaj sto razgovara sa Alexantom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je klasična dobrodošlica suviše stereotipna u tvom slučaju pošto si več deo ovog foruma ali sve jedno, dobro došao i još dugo se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Novembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam tek sad skapirao koji si... Dobrodošao Sent from dok čekam koleginicu kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze. Uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...