miksamgm 1068 Napisano Novembar 17, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gume BF Goodrich WinterG par 235-45/17 Dot na obe isti 2102,dubina sare odokativno 5+mm (nemam sa cim da izmerim) Bile na mom 530d kad sam ga kupio,vozio sam na njima po snegu mesec dana,idu bez problema,nisu tresle ni ispustale. Posto su bile na zadnjim tockovima,a kod mene je pozadi u minusu (ili kako se to vec zove) na obe gume su za nijansu vise pojedene unutrasnje strane.I na jednoj gumi sam video da je ostecen onaj falc koji ulazi u felnu,zaboravio sam da slikam,slikacu naknadno i postaviti. Cena za obe 50e,Spajdermen i porodica sa tavana idu gratis sa gumama,ako se neisele do prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 22, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...