cobracbr 0 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!!! Imam cbr-a F3 i negde u avgustu mesecu imao sam manji pad sa par ostecenja,sve se sredilo i ponovo vozim ali prilikom pada ostetio sam saltericu koju smo ispravili bez problema medjutim desava mi se da prilikom saltanja iz nize u visu tj. 1-2-3-4-5-6 radi extra ali iz vise u nizu npr. 6-5 bez problema i onda iz 5-4 napravi se neki prazan hod i dok (saltericu malo ne osamarim) nece da presalta,i sve tako do 2 brzine zakljucno sa N.Da li je problem u samoj salterici recimo ona polugica ili moze biti u samom menjacu,motor radi odlicno ne ispada iz brzine i slicno pre pada nisam imao problem sa menjacem u principu nije strasno navikao sam na taj prazan hod ali ponekad iritira i moram stalno da razmisljam o tome@jos jednom pozdrav za sve i nadam se da neko ima resenje za moj problem@ ###zaboravio sam da dodam da sam sipao motul 15/50 sto se nadam da to ulje nije uzrok problema i zanima me postoji li neki trik oko stelovanja NUT-a da li mora biti u odredjenoj brzini i slicno jer kako sam ga skinuo sa neutrala tako je i vracen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da je do polugice ako si je vec ispravljao, mozda je pri padu blago nabio ili iskrivio osovinu na koju se kaci poluga I napravio unutra neko ostecenje...npr viljusku. verovatno ces morati da otvaras menjac ako zelis da resis problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 485 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pri padu udario u osovinu(vratilo)koje ulazi u manjac, onda je moguce da si ostetio viljusku koja pokrece birac brzina, tj deo koji salta na nize. Delimicno se moze konstatovati i mozda popraviti kad se skine korpa kvacila, ako je to kvar naravno. Pogledaj i da osovina nije iskrivljena i proveri polozaj nutova salterice, da mu nisi skratio hod pri saltovanju u nizu brzinu.na osnovu onoga sto si rekao mislim da je to to. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Novembar 17, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan meni se slicna stvar (bez krivljenja polugice) desavala sa mineralnim elfom 20-50 posle predjenih 1000-1500km (3-2 i 2-1) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobracbr 0 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas li druze neku ideju,moze li da bude opasno recimo da zaglavi menjac napravi neku blokadu i sl meni se slicna stvar (bez krivljenja polugice) desavala sa mineralnim elfom 20-50 posle predjenih 1000-1500km (3-2 i 2-1) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobracbr 0 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze ima li neki trik za NUT mislim odredjena brzina i sl. jer bio je na N i vratio sam tako polugicu nista nisam stelovao Ako si pri padu udario u osovinu(vratilo)koje ulazi u manjac, onda je moguce da si ostetio viljusku koja pokrece birac brzina, tj deo koji salta na nize. Delimicno se moze konstatovati i mozda popraviti kad se skine korpa kvacila, ako je to kvar naravno. Pogledaj i da osovina nije iskrivljena i proveri polozaj nutova salterice, da mu nisi skratio hod pri saltovanju u nizu brzinu.na osnovu onoga sto si rekao mislim da je to to. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Novembar 17, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas li druze neku ideju,moze li da bude opasno recimo da zaglavi menjac napravi neku blokadu i sl meni se slicna stvar (bez krivljenja polugice) desavala sa mineralnim elfom 20-50 posle predjenih 1000-1500km (3-2 i 2-1) ne znam, ne verujem da moze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...