Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem merac temperature

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Prodajem merac temperature kupljen u Louisu za 20 eura (u Luisu je 29 eura)

post-3121-0-29785500-1384606713_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1715 postova

Ovaj merac funkcionise tako sto se zavrne umesto cepa za ulje jel tako, nema nista na donjoj strani vec izgeda odozdo isto kao cep? Mozes li da slikas kako izgleda odozdo i izmeris precnik navoja?

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Ovaj merac funkcionise tako sto se zavrne umesto cepa za ulje jel tako, nema nista na donjoj strani vec izgeda odozdo isto kao cep? Mozes li da slikas kako izgleda odozdo i izmeris precnik navoja?

mislim da ima shipkicu od mozhda 10ak cm mozhda i manju, al to mu je sonda..

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

I merac, ako je neka honda ili koji jos to motor ima moras po uzoru na fabricki merac bonsekom da useces crtu za min i max ;) A sto ga prodajes?

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Ima sa donje strane merac koji je oko dva santimetra duzi od zavrtnja. Sutra cu da ga slikam sa svih strana. Nema za merenje nivoa ulja. A prodajem ga jer sam ga kupio za Suzuki a on je oklopljen pa mora da se skine jedan deo da bi se video.

http://www.louis.de/_10339c1c9db4257893da625b7ad646b9ac/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034700

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Pa ako imas prozor za ulje sipkica ti ne treba. Moj motor nema prozor pa zbog toga i imam sipkicu. Inace pismena stvar, ja sam kupio isto to pre par dana. Steta sto ne mozes da ga koristis, i tebi je uljara....

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Nekad sam i ja hteo da kupim ovakav merac,al kad malo bolje razmislim nicemu ne sluzi...nocu ne vidis,na skupu ti ga obavezno neko mazne....a i sta ti znaci temperatura ulja,na vodenjacima vidis temperaturu na cajgeru pa ako je rashladna tecnost ok i ulje je ok,na uljarama je malo samo zbog starta.Ja uljaru upalim i cim se ulje zagreje u hladjaku onda samo gas...

Po meni dosta dobra stvar je ugraditi manometar za pritisak ulja,on moze da pokaze dosta bitnih stvari,od stanja agregata pa do stanja ulja..

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Nekad sam i ja hteo da kupim ovakav merac,al kad malo bolje razmislim nicemu ne sluzi...nocu ne vidis,na skupu ti ga obavezno neko mazne....a i sta ti znaci temperatura ulja,na vodenjacima vidis temperaturu na cajgeru pa ako je rashladna tecnost ok i ulje je ok,na uljarama je malo samo zbog starta.Ja uljaru upalim i cim se ulje zagreje u hladjaku onda samo gas...

Po meni dosta dobra stvar je ugraditi manometar za pritisak ulja,on moze da pokaze dosta bitnih stvari,od stanja agregata pa do stanja ulja..

Temp. vode se lakse postize od temp ulja, meni je kroz 2km voda na 80+C a ulje nije jos za teranje.

• Svrati ponekad, 121 postova

Da li se ova stvarcica jos pordaje kupio sam ova za svog RS 400 i em lepo izgleda em ima funciju.

Ako pase na gsxFa 2001 godiste racunaj da si prodao, samo bilo bi lepo da se zna da je za taj model

jer sam ja namenki kupio za SRa i ima jaku dugu sipku i navoj M22

a na Suzukiju je drasticno manji otvor za poklopac ulja. Jeli ti to bilo montirano na Suzani ?

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Da li se ova stvarcica jos pordaje kupio sam ova za svog RS 400 i em lepo izgleda em ima funciju.

Ako pase na gsxFa 2001 godiste racunaj da si prodao, samo bilo bi lepo da se zna da je za taj model

jer sam ja namenki kupio za SRa i ima jaku dugu sipku i navoj M22

a na Suzukiju je drasticno manji otvor za poklopac ulja. Jeli ti to bilo montirano na Suzani ?

a koji che ti kad ga nesh mochi videti od plastika? stavichemo ti kao meni u karter ;)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja