rs50 3 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kod nas zaboravite proverene za ngk sve prevaranti a za DENSO provereno je kod Dekija u KDM-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dekija iz KDM-a znam od skoro ali smem da garantujem da je njegova roba 100% proverena i za njega bi mogao da stavim ruku u vatru bez razmisljanja. Sto se tice NGK svecica, tacno se vidi na njima koje su original a koje su fals, samo treba znati sta gledati. Zato treba uzimati u Mass company-u ili kod ljudi koji rade kao njihovi dileri i mirna glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Generalno postoji sistem oznacavanja svecica sto se tice otpora, toplotne vrednosti, navoja, oblika elektrode, tipa elektrode...... Voleo bih kada bi mi neko oznacio kvalitet svecica na samoj svecici kako mi ne bi uvaljivali kineski krs. Ako naglasim da saznas dfa sui u8bacio krs tek kad zabodes dva gasa, a do svecica sto kuraca (da ne pominjem nervozu koja preti da osteti dragocenu farbu), oda svi znaju o cemu pricam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno NGK, al bi rado probao i te Denso, volem da eksperimentisem pa makar sjebo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Neces sjebati nista, svecice su odlicne, veruj bratu na rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na jednoj boldorci sam imao priliku da vidim prerezan navoj na sve 4 svecice covek stavio bosnine dugacak navoj i teraj,iskreno nisam pimetio da je losije isla jos mi on reko da mu necrkavaju i da je to smontirao pre dve god,jbg kad njemu nije nista falilo nece ni nama da promenimo sa ngk na denso ili sparkove svecice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa ja sam bas kupio u mass-u i upalio motor 5 puta isterao ga iz garaze i crcko posle 500 metara....ja reko nesto drugo crklo nisam ni sumnjao u svecku...al bila svecka...otisao u mass da im srusim radnju kupio najskuplju svecku ona crkla za 500 metara...i meni onaj baja sto tamo radi kaze ne valja ti motor..ha...posle sam saznao da domose iz kine i turske...ugradjivao sam u neke skutere ngk ljudi mi se vracali posle 100km skuter trokira i puca..isto ngk...i onda kad sam video razliku u ceni izmedju iridium ngk i iridium denso bilo mi jasno da donose najgori krs...a i vidi se odma po izradi...kupite ngk i denso i stavite jednu pored druge i sve ce vam biti jasno...NGK BR10eix iridium 980 dinara DENSO w31 iridium 1780dinara...i Deki kdm mi kaze da ne zna kako ngk moze da bude tako jeftin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Neces sjebati nista, svecice su odlicne, veruj bratu na rec. Mislim- "sjebo" figurativno... Do najboljih otkrića došlo je - greškom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan NGK po specifikaciji Suzukija, i crkla posle 500km, planiram da sada uzmem Denzo! Moze li neko da mi posalje broj KDM-a na pm ili okaci ovde, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ups, pogledah u odeljak Prodavnice, nasao sam broj, znaci uskoro Denso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci nisam jedini...pravi izbor ti je denso...necu kupiti ngk vise u zivotu bar ne kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan NGK po specifikaciji proizvodjaca (da je fabricki bio propisan denso kupio bih denso), kupovao sam ih svojevremeno u markosu dok sam vozao dvotakte, nisam imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8651 Napisano Januar 25, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas na standu mas company u Novom sadu na moto skupu pre par godina kupio ngk bas po njihovom katalogu za MZ, stavio je i otisao do grada. Pocela da trokira u povratku, pitam ja majstora Dragana, tatu za MZ, Jawu... Kaze,, jel sam ti lepo rekao da koristis Brisk 15y". Ljudi , Mz preko 6.000km sa istom svecicom. Preporuka za svakog ko vozi takve motore. Trenutno su mi NGK na Kawi, ne znam gde su kupljene, ali nemm nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve divljaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 26, 2008 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro menjao na mom zx12(inace oci su mi ispale dok sam to obavio).Stavio sam denso,jer su ngk mnogo skupe,a i cuo sam da ima dosta falseva.Platio sam ih 2300 u Markosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan DENSO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan ngk 266din i ima ih ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Samo NGK.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 18, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan NGK koristim za sada bez problema,a i ne kostaju mnogo oko 300 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan NGK CR9EK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ngk po katalogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ngk po katalogu Only!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam kupio DENSO U 27, koja po katalogu i ide za YZF R1 99!! 4 kom. X 530 din = 2120 din. Juce ih namontirao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Mart 5, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan uzeo u mass-u,od ovlascenog uvoznika,ngk jr9b,presao 20 kilometara,jedna crce danas oko 600 din su bile komad cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 5, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 5 godina je proshlo neke stvari ostaju iste zauvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...