Night Riderr 91 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zenin auto Marka: Fiat Model: Punto Godina proizvodnje: 2002 Karoserija: Limuzina Gorivo: Benzin Fiksna cena: NE Dodatne informacije Kubikaža (cm3): 1200 Snaga (kW / KS): 44 / 60 Kilometraža: 167500 Emisiona klasa motora: Euro 3 Pogon: Prednji Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 2/3 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Strana volana: Levi volan Klima: Manuelna klima Boja: Plava Materijal enterijera: Štof Boja enterijera: Crna Registrovan do: 06.2014. Poreklo vozila: Domaće tablice Sigurnost - Airbag za vozača - Airbag za suvozača - Bočni airbag - Alarm - Kodiran ključ - Blokada motora - Centralno zaključavanje Oprema - Metalik boja - Branici u boji auta - Servo volan - Daljinsko zaključavanje - Putni računar - Električni prozori - Sedišta podesiva po visini - Svetla za maglu - Aluminijumske felne - Radio CD - CD changer Opis Auto je izuzetno ocuvan u svakom pogledu nije krs kao vecina iz oglasa! Na autu pre 4 meseca uradjen komplet set kvacila, servis, ulozeno preko 300e.. Klima, podizaci , rade odlicno.. sporting oprema, city servo, prelepe alufelne 15 sa dobrim gumama, 6 x airbag, 6+1 zvucnici, sportska sedista, mali potrosac - realno 1000 din - 100km po gradu.Dugo registrovan. Poseduje crvene Eibach opruge koje ga spustaju 2cm i Monroe reflex amortizere. Cena je 1950eur Tel: 064/ 144-00-55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar sporting nema 85 ks 16v 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Milsim da se auto od 60 konja moze zvati samo sporing 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 16, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan trebao bi imati i 6 brzina.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Novembar 16, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da punto dvojka sporting ima 90 konja , a i ovaj iz oglasa nema volan od sportinga 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Novembar 16, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da punto dvojka sporting ima 90 konja , a i ovaj iz oglasa nema volan od sportinga Tačno. Ima nešto više od 90 konja - tačno 70 KW, (95 konja),1396 ccm 16V i 6 brzina (6 selecta). Bio u Familiji kao 2 auto. Vozila ga žena od juna 2006 do oktobra 2007. Jako interesantan autič sa dosta (tvorničke) dodatne opreme,6 brzina i potrošnjom oko 6,5l/100km. Ovaj sa oglasa nema veze sa Sporting -om. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1089 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec offujete da se i ja prikljucim ( posto vozim sportinga). Ovo nije proslo pored sportinga, jedino sto su sedista od sportinga. Punto 2a ( ovaj model iz oglasa) sporting je imao 1200ccm i 80ks, a za 6-stepeni menjac nisam siguran da je imao. Jedini punto sa 86ks je bio punto 1 ( ja ga imao) i dosta je redak model. Punto 2b ( model koji ja posedujem i koji se pravio posle 2003, prepoznaje se po vecim farovima) je 1400ccm i 95 ks i ima 6 brzina ( i jos 100 cuda, asr, esp, hill holder, automatsku dvozonsku klimu, kozni sportski volan...) alu felne 15inc ( ne kao ove na slici) itd Inace ovaj punto za svoje godine izgleda odlicno, jeste sporing ali zato malo trosi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zar sporting nema 85 ks 16v upravo tako , ja imao josh prvi model 1.2 / 16v / 85ks , AL OVAJ NIJE IMAO 6-brzina I ja sam imao ovakvog samo zelene boje Isto 1.2 16V 86 ks,5 brzina. Ja mislim da punto dvojka sporting ima 90 konja , a i ovaj iz oglasa nema volan od sportinga Taj od 90 ks je 1.4 16v.Pored njega stavljali su i 1.2 16V i 1.9 JTD,manuelni,automatik,5brzina,6brzina.Trpali su sve što je bilo na lageru Nisam siguran ali mislim da je i ovaj sa 8 ventila imao oznaku sporting. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Misli se na tip opreme sporting ne na motorizaciju. Sedista su kadice,unutrasnja konzola u sivoj boji,srebrna rucica mejaca,nize opruge itd. Sve na autu je ovako fabricki nista nije naknadno dodavano Pun sporting ovako izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Od sutra auto se moze pogledati u Beogradu svakoga dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da li si u medjuvremenu korigovao cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu sam mu nabacio sve cetri zimske gume a oko cene se mozemo dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Decembar 6, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...