Nenad S. 8 Napisano Novembar 13, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri. Ja sam Nenad iz Beograda.Imam 19. god.Ne vozim trenutno nista,jer finansije ne dozvoljavaju Veliki ljubitelj dva tocka(od malih nogu).Veliki fan yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1625 Napisano Novembar 13, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da bice i motora, bitno je da ih volis. Pozdrav www.crashbars.rs Seba Pozdrav bajkeri. Ja sam Nenad iz Beograda.Imam 19. god.Ne vozim trenutno nista,jer finansije ne dozvoljavaju Veliki ljubitelj dva tocka(od malih nogu).Veliki fan yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 13, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da bice i motora, bitno je da ih volis. Pozdrav www.crashbars.rs Seba Pozdrav bajkeri. Ja sam Nenad iz Beograda.Imam 19. god.Ne vozim trenutno nista,jer finansije ne dozvoljavaju Veliki ljubitelj dva tocka(od malih nogu).Veliki fan yamahe I cim ga kupis,ooodma kod Sebe na ugradnju crash barova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Novembar 14, 2013 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Mislim ipak da si pre ljubitelj motocikala, nego "fan motorciklala". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio da si iz Vojvodine zbog ovog motociklala...: ) dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...