Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FJR 08

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: bio FJR

Prodajem FJR 08, prva registracija 09 ,kupljen u Rodicu, prvi vlasnik. Presla 53000-54000 (moram sici do garaze da pogledam tacno), jako malo vozena po Balkanu, uglavnom Alpi i jedan nezaboravni put do Nordkapp-a :)

Jednom pao pri jako maloj brzini, malo farbanja plastike i nista drugo (ogrebotine na auspuhu i dalje stoje), nista slomljeno. Uredno garazirana, uredno servisirana. Naknadno ugradjena ksenonska svetla, vrlo lepo osvetljavaju i izgledaju.

7500eur fiksno za sad, cenjkanje na prolece.

Motor se nalazi u garazi u Becu, ko je u prolazu moze da pogleda. Registrovan je inace na BG.

Od opreme ide uz motor yamaha tank torba, navigacija (falk) i nosac za navigaciju, nosac za fotoaparat, nosac za yamaha kofer (dno originalnog yamaha kofera je puklo od vibracija na putu Obrenovac-Sabac jos prve godine, od tad nisam kupovao drugi).

Trazite fotografije ako vas interesuje, osim ogrebotina na auspuhu nema sta da se vidi.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

E moj Mile, ozenio se, preselio u Bec, 11-12-13 presao manje od 10000km sve skupa :( Rek'o da ga prodam, pa ako do proleca ne zatrudnimo da uzmem nesto novo, ako mi i novi motor bude stajao u garazi kao ovaj treba me ubiti :)

Puno pozdrava, javi se obavezno ako budes prolazio bilo kroz Tirol (jedva cekam izgovor da skoknem), bilo kroz Bec!

• Podržavam 1

Motor je sad u Beogradu, kilometraza je 56500 km. Potrebno je zameniti akumulator (upalio na gurku pre mesec dana posle zimske pauze, od tad pali ali ipak treba zamena) i treba zameniti ulje i filter ulja. Registracija istice u aprilu.

Cena je sad 7000 eur.

JAVI KONTAKT DA POGLEDAMO

Ja sam u Becu, necu u BG bar jos mesec dana. Mozes da nazoves mog kuma, Boru, na tel 065 4441999, pa ce ti ga on pokazati, samo se on nazalost vrlo slabo razume u motore generalno a posebno u moj, pa za sva pitanja pisi posle molim te meni, na ivan@sks365.com

Motor je na Novom Beogradu, ako se kum ne javi iz prve na telefon posalji mu jedan sms javice se sigurno brzo.

Samo kazi da zoves u vezi ivketove jamahe! Ove instrukcije vaze i za ostale ako jos neko bude hteo da pogleda, smarajte ga slobodno :)

Cestitamo. Sta sad? Pera 2, a ti ni jedan? :)

I Pera je prodao svoj stari, jedan clan FJR kluba vise! Ja ove sezone planiram Hartan Racer GT, a sledece cemo videti. Te bih opet FJR, te bih probao R1200RT, pojma nemam. Bice to slatka zima :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja