Jump to content

Moto Zajednica

AST stenci

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Muzjak 100 e , zenka 80. Bez papira, zato sto su mi iskomplikovali za vadjenje

Dodatne slike cu okaciti sutra u toku dana za sada imam ovu od malopre i pre 10ak dana.

Nikola 062/263-921

post-16583-0-40306100-1384360038_thumb.jpg

post-16583-0-07589300-1384360040_thumb.jpg

post-16583-0-25759800-1384360042_thumb.jpg

post-16583-0-76478800-1384360085_thumb.jpg

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ma poreklo jeste vrhunsko ali to nije bitno sada jer ih prodajem bez papira, mng ga zakomplikovali ovde a jos lik hoce da mu platim ocenjivanje kera sto mi se ne isplati uopste... INace i zenkicu sa belom glavom teska srca prodajem 0plac.gif

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Papiri za pse nemogu biti problem ako su roditelji regularni. Isto tako nemoguce je izvaditi papire ako roditelji nisu ocenjeni. Papiri kostaju 2000din, a ocena je besplatna i dobija se na izlozbi :neznam:

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95'

Papiri za pse nemogu biti problem ako su roditelji regularni. Isto tako nemoguce je izvaditi papire ako roditelji nisu ocenjeni. Papiri kostaju 2000din, a ocena je besplatna i dobija se na izlozbi :neznam:

Sve je ovo tacno, ali ako pas nije nikada izvodjen na izlozbu ocenu moze da dobije u kinoloskom savezu kad plati 3000-4000 din.

Naravno bolja je varijanta prijaviti se na izlozbu i platiti prijavu 1000 din. i onda je ocena besplatna.

4k za mog kera, to nije problem ali sad sto decko hoce i za njegovog muzjaka da platim, a i stene da mu dam...Pa jos za stence papire prijava legla i clanarina ... Izaslo bi oko 200e minimum. A zenkicu nisam hteo da vodim na izlozbu iz prostog razloga, sto je veterinar idiot i katastrofalno iseko usi i ne lice na nista.. Inace zenkica ima jake papire, cale black bandido, deda don king of rings... Drugovi koji imaju odgajivacnice mi pricali da nisam normalan sto je nisam vodeio na izlozbe ali jbg.. Mada to je i nebitno jer papire nisam vadio..

Nego ako zanima nekog, evo pre neki dan poceli da jedu malecki granule, cisceni od parazita, sad uskoro trebam da ih vakcinisem

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Ja obozavam sve pse,macke,papagaje,kornjace,prasice,slonove...i sve ostale zivotinje na ovoj planeti.Stenci su mloogo slatki,a mama i tata su jedan ponosan par...Inace imam toy pudlu,koju sam uzeo bez papira,i volim je puno,i ne bih je menjao ni za sta na svetu.Ako neko kupuje iz zelje da stekne zivotnog prijatelja nisu bitni papiri,po mom skromnom misljenju.Cena je skroz korektna,roditelji transparentni,u zdravlje da ih prodas,usrecice nekoga puno.1moto3.gif

• Podržavam 4

Jok,samo sam okacio oglas ovde i na kp,trebam po pet shopovima da stavim.. MAda necesda verujes na kp sta mi nude u zamene sve za kerove 1lud.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Ja sam moje zenke ocenjivao u kinoloskom savezu i bilo je besplatno a mozes i na izlozbi a papire moraju da ti izdaju ako podneses zahtev za izdavanje sa potvrdom o parenju i kostaju tacnije 1.700,00din po psu, e sad sto kaze Muljaz jedino ako otac i majka nisu regularni, imas ljudi koji traze sa papirima da bi bili sigurni da ne bi doslo do incesta u daljoj reprodukciji, moj ti je savet ako mozes vadi papire lakse ces ih prodati

MA ja papire mogu da im dam kopiju mojih i od muzjaka, to najmanji problem ako ih strah zbog incesta. Inace ovde 3000-3500 ne znam ni ja vis ekoliko je ocenjivanje. Mozda bi i dzabe trebalo da bude, i te pare da zavrsavaju i necijem dzepu...

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

fenomenalni psi. imam muzjaka od 8 meseci, najbolji i najverniji pas kojeg sam imao do sad. obozava decu. imam uslova ali trenutno nemam vremena inace cuvao bih jos jednog kasnije. sve preporuke!

Sad vec 3 meseca stari :) ostao jos jedan muzijak, crno beli i 2 zenkice, sa skroz belom glavom, i braon bela. cena 70e muzjak 60e zenka..

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja