Bishke 263 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLX 650 C model, 1993 godiste,uvezen , kupljen u 3t racing-u,ja sam koliko znam treci vlasnik od uvoza ! Motor je registrovan na mom imenu do sredine marta 2014 godine. Na motoru je redovno menjano ulje na 3 do 4k km,samo ove sezone je predjeno 11000km, 12k od kad je kod mene,u mom vlasnistvu od oktobra 2012. Na motor je stavljen novi lanac DID, led migavci napred, uradjene nalepnice i stavljena nova zadnja unutrasnja guma,promenjeno ulje u kocnicama. Od dodatne opreme tu su : Race ada auspuh,medju prvim modelima iz te radionice pretpostavljam,renthal fatbar korman,acerbis stitnici ruku, acerbis skitplate, dodatni set cross tockova tockova sa cross gumama Mitas c02 i c05 sa diskovima. Znaci montiras i vozis off,skines i stavis felne sa asfaltnim gumama. Ono sto bi trebalo da se uradi na motoru,sto cu ja uraditi u skorijem periodu jeste : -da se zamene gume za ulicu,samo ove sezone 11k km,mogu da guraju jos malo, ali... -da se nasteluju ventili -sredi sirena koja ne radi -da se zameni zadnji lancanik Ove stvari cu ja odraditi o mom trosku. Viljuska prednja ne pusta ulje,diskovi na oba seta felni su odlicni,lanac i prednji lancanik su odlicni,sve od instalacije radi,dekompresor se ne cuje. motor je garaziran i ne stoji napolju. Ne zuri mi se sa prodajom i jedini razlog je promena klase motora ! cena 1880 eur,moze zamena za hondu Hornet Kontakt broj 064/27412-75 Ovako je izgledao kad je dosao 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican,srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, probao sam Radetov KLX, legao mi je ko budali šamar. Bem ti proklete pare i sve. Srećno sa prodajom. Ko kupi ovako nešto neće se prevariti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! SLicni su ako ne i isti...oba imaju renthal korman koji poboljsava upravljivost. Vozacu su laktovi uzviseni,osecaj kao na supermotu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 22, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za Hondu F4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Treca slika..Vozim se tuda redovno...Mogli smo da se provozamo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za off.Video sam ovog KLX-a mnogo puta,zvuk je bas bas mocan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7194 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto znači... Znam dva vlasnika unazad. Obojica su održavala motor kako treba, nisu štedeli na servisima i održavanju. Koliko ja znam, najbolji KLX koji se prodaje. Može da se uštedi storinak evra u nabavci, ali teško da će ijedan da bude sa dva seta točkova po ovoj ceni. Moja bezrezervna preporuka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da malo razbudimo temu. Moguca kupovina bez dodatnih tockova,tad je cena 1700eur sa mogucom malom korekcijom cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moze sve videti na Dedamrazijadi u subotu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna cena 1750e,zamena hornet, F3 i slicno. dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 24, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! SLicni su ako ne i isti...oba imaju renthal korman koji poboljsava upravljivost. Vozacu su laktovi uzviseni,osecaj kao na supermotu Naucno dokazano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 24, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ćeš menjati klasu na drumaša! Prodaj zelenog pa dođi XR da probaš ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ćeš menjati klasu na drumaša! Prodaj zelenog pa dođi XR da probaš ... Jeste pa da se navucem,jos mi onda samo KTM fali u zivotu i da se usrecim Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Motor vise nije na prodaju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...