lemy 1228 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1174 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dobro poznatu kamericu iz naslova. Kupio sam je jer sam isao na put a nisam imao čime da snimam, pa je bilo hitno. Kada sam se vratio kupio sam drugu GOClever , malo ozbiljniju. Neki probni snimak nemam, jer je na tom putovanju , suvozacica zabrljala sa uključivanjem, tako da nisam imao ni jedan snimak . Kamera je u originalnom pakovanju sa brdo nekih drzaca za svašta, moze i u kacigu da se montira, ima komandu glasom. Uz nju ne ide memorijska kartica, a inace moze da podrzi do 8gb. Cena nove je 1800din ( ima ih i za vise ali ja sam moju toliko platio, i to je bilo najjeftinije). Za ovu moju ako je neko zainteresovan neka da neku razumnu ponudu, pa da trgujemo. tel 064/2-000-155 Mile Ovo su specifikacije sa neta: Dimenzije: 55mm x 20mm x 20mm Rezolucija snimanja video zapisa: 720 x 480 pixela Integrisana baterija Tip memorijske kartice: TF, maximalno 8 GB (isporucuje se bez memorijske kartice) Tip konektora: mini USB, preko njega se i puni baterija Dodatne funkcije: web kamera i citac TF kartica Evo i par fotografija, neke sam ja slikao a neke su sa neta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1228 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1174 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kamerica je rezervisana za kolegu sa foruma do nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam svoju kamericu. Koriscena dvaput, ima nosace ali nedostaje USB kabl. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Novembar 14, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ovde zapljunem za poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ovde zapljunem za poklon Dogovoreno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Novembar 14, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim i da kazem da me je zena iznervirala pre 20-tak min al evo oraspolozih se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1186 Napisano Novembar 16, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li otisle obe kamere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Lemijeva je kod mene, znaci prodata :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1186 Napisano Novembar 18, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zadovoljan kamericom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 18, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Jos je nisam probao, uzeo sam je juce,a i komp mi je u servisu. Cim probam javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...