Dobai 0 Napisano Januar 19, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima. Ljudi jako mi je drago da postoji ovakav sajt i zao mi je sto sam tek saznao za njega , inace ja sam iz Zrenjanina i clan sam moto kluba " Wrong Way " u Zrenjaninu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 19, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan cao, sta se vozi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Mozda si na pogresnom putu ali si na pravom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 20, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Januar 20, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Januar 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...