DzoniV 124 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan cao, gledam malo po oglasim i naidjem na ove cetvorotockase, interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim i sta mislite o ovom, najvise me zanima ovaj model do 700e, koristi bo ga tu za vozanje po selu ali bi voleo da moze da se registruje, i sta mi vi preporucujete do neki 1000 e http://www.polovniautomobili.com/oglas3394209/yamaha_grizlly_replica_250/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ATV replike od 125 cc su ok.Za zajebanciju su odlicne.Idu solidno.Dobar je ovaj ATV od 250cc.Skuplji je dosta od ATV od 125cc.ATV od 125cc kosta nov oko 600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih uzeo ovaj od 250 ali je duplo skuplji nedaju mi se tolike pare, koliko su izdrzljivi i da li ima delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan nije ovo za sumu, ovo je vise za po gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan 250 moze da prodje...sve ispod toga nema svrhe....za blazi off je ok stvarcica, dok za nesto vece treba ozbiljna masina koja kosta poprilicno(ltr-z, raptor,trx itd) iskreno pokajaces se ako uzmes 125 moj savet jer sam vozio 250cc (13kw) 4-5godina pre svega za sta tebi treba atv? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pa vozao bi ga po selu, ali i da moze da ode do neke njive, sume.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan to je to.sve sam ti objasnio u prethodnom postu... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan sta misliste o ovom, da li je bolji od onih gore? http://www.moto-berza.com/polovni-motori/shineray-shineray-250-stxe-oglas-91142/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keco891 0 Napisano Februar 22, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Planiram da kupim quad do 15000 KM? Gledao sam po raznim stranicama i forumima, od polaris, can am cfmoto i ostalih i izbor je velik. Sad me zanima savjet iskusnih, da li je bolje uzeti polovan can am ili polaris (stari 10-ak god) ili nov cf moto 520 ili 625?? Pocetnik sam i koristio bih ih malo za lokalni off road, izlete u sumu i slicno? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 9, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2022. at 16:50, Keco891 je napisao: Pozdrav. Planiram da kupim quad do 15000 KM? Gledao sam po raznim stranicama i forumima, od polaris, can am cfmoto i ostalih i izbor je velik. Sad me zanima savjet iskusnih, da li je bolje uzeti polovan can am ili polaris (stari 10-ak god) ili nov cf moto 520 ili 625?? Pocetnik sam i koristio bih ih malo za lokalni off road, izlete u sumu i slicno? Hvala Svakako nov CFmoto, jer niko od tih ljudi koji prodaju polovan nije kupio vozilo da bi vozio na pijacu po jagode nego da ga teško eksploatiše po šumi. A uz novi kvad dobijaš 3 godine garancije, plus ako imaš firmu odbiješ pdv pa izađe još povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Keco891 0 Napisano Mart 11, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odg. Sta mislis je li bolje cf 520,625 ili odes 650? Ima li ko kakva iskustva sa odes atv? Lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 31, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.3.2022. at 20:21, Keco891 je napisao: Hvala na odg. Sta mislis je li bolje cf 520,625 ili odes 650? Ima li ko kakva iskustva sa odes atv? Lp Iz moje perspektive cf 625, koji imas u verziji sa i bez serva. Svakako bolja opcija nego odes 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Februar 17 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, Ima li neko iskustva za preporuku trenutne ponude na tržištu Quad vozila, 500-600ccm? Gledam Odes 650, Segway at 6 i Cf moto. Ima li razlike u kvalitetu, potrošnji? Interesuje me čisto za rekreaciju i da li znate kakva je situacija sa prevozom quad-a na prikolici preko granice? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ovu staru temu, pa da ne otvaram novo... Zanima me kakva je situacija općenito u SRB po pitanju ATV/QUAD vozila... ? Voze li se ljudi ? ima li kakvih takmičenja? ovo ono.... Evo moj klub pravi cross country trku ali prvi puta u HR radimo i trku za ATV/QUAD vozila koja je odobrena od saveza i boduje se... uz cross motore naravno.... Do sad smo imali razna takmičenja, ali u sklopu quad susreta i sličnih eventa, ali nikad trku koja se boduje kroz sezonu. Za sad je to u razini KUP utrke, znači još uvijek je stepenicu ispod PH (prvenstvo Hr), ali od idiće godine ćemo pucati i na PH.. Ima li u SRB takva vrsta takmičenja i kako to sve skupa izgleda kod vas? Hvala na komentarima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...