adnan89 0 Napisano Novembar 8, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj tomos a35 automatic je jedno veliko sranje,s njim nikad na dobro,interesuje me dali neko zna zasto ga tusi pri startu,problem je pri kretanju,nema snagu,ali poslije desetak metara krene normalno da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan A 35 je odlicno motorce.Aj malo pojasni sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam automatika već desetak godina i nemam nikakvih problema - idealan je za grad. Ali, i on zahteva neko održavanje - kontrolu, menjanje ulja bar jednom godišnje, ponekad se i zameni neki deo - al na vreme . Problem kod našeg naroda je taj što svi samo sednu i voze dok ide, ne smeta nikom što nešto počne da lupka, lanac preskače, točkovi se klater . . . A onda kad stane - onda je sranje. Kako ga održavaš - tako će te i služiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam automatika već desetak godina i nemam nikakvih problema - idealan je za grad. Ali, i on zahteva neko održavanje - kontrolu, menjanje ulja bar jednom godišnje, ponekad se i zameni neki deo - al na vreme . Problem kod našeg naroda je taj što svi samo sednu i voze dok ide, ne smeta nikom što nešto počne da lupka, lanac preskače, točkovi se klater . . . A onda kad stane - onda je sranje. Kako ga održavaš - tako će te i služiti ! Tacno tako! Ja takodje svakodnevno vozim automatika od aprila do oktobra. Pre dve godine sam na njemu sve izmenjao, do poslednjeg srafa, evo vec zadnje dve godine samo gorivo sipam i nema problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan A 35 je odlicno motorce.Aj malo pojasni sta se desava kad ga upalim,radi normalno,ikad mu dam gas da krene ,pocne da ga tusi,nema snagu,posto ima pedale ja ga malo pomognem pedalama ,i onda krene normalno da vozi,problem je jedino kad krecem,mada nema ni ovako snagu kosto je nekad imo,cisti sam karburator,mjenjo svjecicu,cistio auspuh,al opet isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam automatika već desetak godina i nemam nikakvih problema - idealan je za grad. Ali, i on zahteva neko održavanje - kontrolu, menjanje ulja bar jednom godišnje, ponekad se i zameni neki deo - al na vreme . Problem kod našeg naroda je taj što svi samo sednu i voze dok ide, ne smeta nikom što nešto počne da lupka, lanac preskače, točkovi se klater . . . A onda kad stane - onda je sranje. Kako ga održavaš - tako će te i služiti ! druze prosle godine sam mu promijenio klipnjacu,klip,karike,semeringe,neke lezajeve,sve diftunge,i onaj dio sto ide struja iz njega na svjecicu,ulje mjenjo dva puta od prosle godine,ja mislim da ga odrzavam dosta dobro,al problem je kod njega sto ja vise neznam sta da mu mijenjam,zao mi je bas dobro izgleda,91 godiste,stvarno dobro ocuvan motor a stalno me nesto zaebaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh sa krivinom zna da se nepopravljivo zapuši. Stavi auspuh bez krivine-rezu, pa probaj.Imam ja 91 godište i nemam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 9, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li čistio izduvni kanal u cilindru? Prekontrolisao usisne lamelice? Semeringe na radilici? Da li je čist filter vazduha? Kakve je boje svećica? Da li je paljenje dobro naštelovano (ugao i zazor)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Liči na proklizavanja lamele Miljenko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li čistio izduvni kanal u cilindru? Prekontrolisao usisne lamelice? Semeringe na radilici? Da li je čist filter vazduha? Kakve je boje svećica? Da li je paljenje dobro naštelovano (ugao i zazor)? cistio sam to na cilindru,onda sam i auspuh ocistio,filter sam pregledo i opro,svjecica je nova,paljenje je dobro,on upali,samo tesko krece,dali je moguce da mu karburator nevalja ,mada sam i njega cistio,svi kanalici u njemu su cisti,e sad sta su usisne lamelice ja neznam,ako je to ono izmedju karburatora i cilindra,neki limici ja mislim da u su ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh sa krivinom zna da se nepopravljivo zapuši. Stavi auspuh bez krivine-rezu, pa probaj.Imam ja 91 godište i nemam problema. mislim da nije ni to,jer sam ja onu krivinu isjekao brusilicom na tri dijela i ocistio,tak da sam to ponovo povario,jer on nece ni bez izduvne grane da ide,prije kad izgubi snagu,ja ocistim auspuh i izlaz na cilindru i on radi odlicno,dok sad vec nece,dali je moguce da stradaju karike za neki 5 il 6 mjeseci pa da gubi snagu,jer stavio sam nove karike,ali ja mislim da karike nevaljaju da bi izgubio kompresiju,a kompresija mu je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan kompresija i samo kompresija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Novembar 20, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan automatik je kvaltetan motor i uopste tomosovi motori.odrzavanje je uglavnom jednostavno i nema nekih problema vecih.moguce da je i slaba kompresija iako pali dobro.mozda su lose karike opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan apn je apn a a35 je samo a35 Ako je kompresija nebi trebao da ide dobro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...