arnyman 1729 Napisano Novembar 30, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa prepravka se inace tako i radi, skida se centralna osovina iz trouglova i prebacuje u zeljene viljuske, osim ako osovina u zeljenoj viljusci nije istih ili odgovarajucih dimenzija, sto je rjetkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rhino 0 Napisano Novembar 30, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan e vidis, ja nisam imao pojma, sve do juce! trebao mi je ovaj odgovor, cisto da mi potvrdi i neko sa nasih prostora da to nije bauk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 30, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemas tu filozofije, ali imas puno mjerenja, uporedjivanja i racunanja. Ima dosta zajebancije, a koliko tacno zavisi od toga koliko vile koje namjeravas da montiras nemaju veze sa fabrickim vilama. Normalno sto su pribliznije fabricikim vilama manja je zajebancija, ali je manja i promjena na bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...