enco 52 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za MM zasluzeno i bas mi je drago ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Novembar 10, 2013 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za Maq i njegove navijace. Lor je ucinio sve sto je mogao i za mene ostaje broj 1. Ros, mrs u penziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka, čestitke Marquezu na tituli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno zasluzena titula. Dobra sezona, Lorenco odlican, Pedrosi 100x falilo nesto, Rossi spoooor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kaze Lorenzo:" Probali smo malo sve da usporimo, ali su ostali bili previse spori da nam se taktika ostvari (!!!), onda sam odlucio da ovo pobedim, pa da razmisljamo o sledecoj godini". Sampionu sve cestitike. Istorijski poduhvat... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 10, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo teze da gledam trku nego danas! Cestitam od sveg srca Markezu i zelim mu jos mnogo titula! Go Marc, go! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Tja.........gotovo.........mislim da nam se sprema dosadna 2014 sezona. Imamo dvojac koji će se boriti i ništa više. Stoneru teraj se u q.... kad ode iz cirkusa...a i ti Rossi kad ostade i ne da nekom drugom da sedne na yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Rossi jeste razocarao, ali ne mislim da su pogresili sto su mu dali te dve godine kredita. Uostalom, zaradio je to. Naravno, misljenje je poput supka - svako ga ima - pa tako i ovo moje. Ah, da dodam apropo lamenta nad Stonerom - otisao je, ko ga j**e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je od Bena ..... u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Мали - без коментара. Лоренцу свака част на томе како је могао да успори сам себе за око 0.5сек. а да држи Педросу и Маркеза иза себе. Да су Роси, Баутиста а и Крачлоу могли да прате тај slow motion било би свашта и била би трка за незаборав. Педроса - одличан други возач. Роси се мучио да се на овом успореном Лоренцо режиму одржи уз водеће, а не да уђе у фајт са водећом тројком како се очекивало (овде бих ставио великог смајлија са окренутим палцем надоле али га, нажалост, нисам нашао). Најпоштеније би било, према својим навијачима, да плати (пошто је везан уговором) да се повуче већ од следеће сезоне, да се не брука више. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Marko svaka cast ali mislim da nije vozio Hondu ne bi sve bilo tako na kraju sezone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Marko svaka cast ali mislim da nije vozio Hondu ne bi sve bilo tako na kraju sezone To smo svi rekli i za kamenog pa na kraju i nije tako ....... Vozi tu hondu hobit deceniju pa nista ..... Da JLO nije bio povredjen , a i Yamaha da se malo vise potrudila ....... Da je SIC sa nama ...... Da je Rossi 4 godine mladji...... LJUDI MARKO JE SAMPION SVIDELO NAM SE ILI NE !! Ono sto mi se kod njega svidja je to da ne kuka , ne place i uvek ima osmeh , samo neka tako ostane 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Marku na tituli , apsolutno zasluzeno ! Lorenzo pobedio sa malo vise stila nego do sad , Pedrosa ko Pedrosa , a sto se tice Rossija ispod njegovog nivoa , a sto se tice zauzimanja mesta u fabrickoj yamahi , bas me zanima ko bi to bolje odvezao od njega od postojecih ucesnika ? Bautista ? Bradl ? Pa oni voze fabricke honde , pa nista ili mozda neko treci ? Ne verujem ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Live 2013 FIM MotoGP™ Awards Ceremony - 21:00h http://www.youtube.com/watch?v=_8hDaNGHt0o&app=desktop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu to bas "te" Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Novembar 10, 2013 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi Cru bolji bio od Rossija na fabričkoj Yamahi. Bravo za malog MM. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kralj je mrtav, živeo kralj !!! Novi kralj je stigao!! Ali sledece sezone 99... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kakva bi to trka bila da je bilo egal u bodovima... http://www.crash.net/motogp/news/198014/2/lorenzo_gloves_come_off_in_special_occasion.html Lorenzo: Gloves come off in 'special occasion' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Cru ne bi bio toliko dobar, on je vise za ulogu autsajdera tj gledajuci ga mislim da ga to motivise, da kad bi otisao u fabricku jamahu bi se razmazio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 11, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se staza zove tako zato što je Rikardo vozio tormo? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel se staza zove tako zato što je Rikardo vozio tormo? Ricardo nije mogao voziti.... umro je 1998 od leukemije, a staza je sagradjena 1999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bas onako kako treba da bude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 12, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pomerio mu je pedu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...