PaunX 22 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta bi vi uradili na mom mestu.Imam Yamahu tzr 125 iz 1992 godine.Potrebno je neko sitno ulaganje (smigavci,brava,retrovizori).Jedan decko mi je ponudio Sprint Exploler 150.Taj skuter je 2009 godiste.Za njega bi trebalo samo da se zameni sediste posto se malo pocepalo.I sad ja ne znam sta da radim.On meni daje sprinta i doplacuje 100e.Zanima me sta bi vi uradili na mom mestu.Dali bi menjali i li ostavili yamahu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Продај бре Јамаху за кеш колико год и после купи нешто ..који ће ти тај кинез коме ћеш то после продати!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan jamahu ce prodati za kes pa recimo nikad 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 473 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ta ekipica trz, rs, mito... i slicno 2t od 125cc se mnogo tesko prodaju tako da ili ces je dati dosta ispod cene ili je neces ni prodati, to pouzdano znam jer sam ranije imao par 2t motora, a sto se sprinta tice sve zavisi od tvojih potreba ako ti treba motor za gradsko prigradsku voznju, ja generalno ne volim skutere ali kao neko ko je presao sa 2t na 4t masinu mogu pouzdano da ti kazem da ces se dosta vise navozati pogotovu sto se tice potrosnje jer ovaj sprint trosi oko 2.5l na 100km, a delovi za njega su bagatele, lako se nalaze tako da to nece biti problem, generalno sam gomilu predrasuda od kineskim motorima koje sam imao potukao jednim od svojih sadasnjih motora, a cenim da ces na kraju i taj skuter prodati dosta lakse za kes nego yamahy ako budes imao potrebu za necim vecim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 3, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/33902-sprint-explorer-150/ Evo procitaj I moj savet uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint je dosta mladji ali zato je kinez Na tzr bi za koje vreme trebalo uloziti 30-40e. Trosi dosta.Jos kod da mi da savet pa da uzimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj... I ja sam prešao sa jedne matore cvaje (MZ) na dosta mlađi maxi scooter (Majesty), nisam se prevario ni malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 473 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre uzimaj kad vidis kol'ko ce ti novcanik biti deblji posle par krugova po gradu lako ces prezaliti Yamahicu, ja sam imao Apriliu RS125 racing, 30kS trosila je od 6-10l u zavisnosti kol'ko zavrces gas tako da znam o cemu pricas, uz puno straha sam prelomio da uzmem "kineza" od 250cc, bas zbog toga sto je "kinez" sam se plasio, medjutim navozao sam se i stigao sam dalje nego sto bi sa Apriliom ikad, desavalo se da predjem i po 300km dnevno, nikad nije ni zastucao a ono sto je najbitnije potrosnja 2.6l na 100, svugde sam stizao i uvek imao goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11069 Napisano Novembar 3, 2013 Hronični Motociklopata, 7569 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan batali tog kineza, bolje prodaj Yamahu posto poto, pa posle dodaj koji evro i kupi nesto Japansko-italijansko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Novembar 3, 2013 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sedam sezona na kinezu ,petsto dindzi za sto kilometara grada ,a ti sam odluci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nmg ja nesto da uzmem za Yamahu.Najvise 500e.Videcu da uzmem.Pa cu skupljati pare da uzmem sledece sezone nesto novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Novembar 5, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, zameni za taj skuter i lupaj se nogama u dupe od sreće ako taj stvarno hoće da se menja i još da ti DOPLATI i dinar... To je moje iskreno mišljenje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1550 Napisano Novembar 5, 2013 Drug član, 2032 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi menjao da sam na tvom mestu. Vrlo tesko se prodaju te 125 tolko stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 473 Napisano Novembar 7, 2013 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se obavi transakcija, prenesi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 7, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan A ako je i vlasnik skutera na forumu,kad nadje temu,ima da mu trazi da on doplati 100e uz tzr ako hoce da se menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...