Fidzi 0 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR900rr Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,treba mi pomoc;istopio mi se regler na cbr 900rr 92god.. nesto sam citao da odgovara regler sa bilo kog japanca samo da je odgovarajuci br zica. ako neko zna od cega bi mogao da stavim regler a da nije toliko skup.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 3, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Original je katastrofalno skup... Zamenski 8000din...Imam i original...Naravno novo..Pozzz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi Josku sa foruma .i problem sa reglerem je resen zauvek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 4, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Joška trajno rešava tvoj problem za (mislim) 50 jeja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...