Bornslippy 51 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Deauville 2001 godiste.Motor je u dobrom stanju uvezen pre 2 godine iz Nemacke i ja sam prvi vlasnik ovde.Motor je presao pravih 37000km,kupljen je nov akumulator kada je uvezen,a prosle godine na kraju sezone su promenjenje plocice na svim diskovima,gume su dobre.Srevis radjen redovno na svakih 4000 km.Motor je tehnicki u odlicnom stanju ocena 9/10,a estetski 7/10 jer ima poneku ogrebotinu tu i tamo jer je motor vozen,a nisam neki kicos,ali nista nije slomljeno i slicno.Isao sam sa njim na 2 duze ture i sluzio me je perfektno Motor ima dosta dodatne opreme i to: Poviseni vizir (dajem i fabricki uz njega) Bagster (kozna navlaka rezervara) Muziku Ugradjeni upaljac I na kraju cena neka bude za forumase 2250e (u oglasima sam stavio nesto visu),razlog prodaje je kupovina drugog motora i nista vise.Zamene me ne interesuju Telefon : 064/6126288 Igor Evo i par slika sa putovanja: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 4, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem vlasnika i motor. Čovek sa pravom tehničkom kulturom. Svaka preporuka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe i kultura i nekultura,niko ni da me opsuje.Jbt,a rekli prosla kriza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor rezervisan do 20og Decembra,prodaja se nastavlja posle tog datuma ako kupac odustane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...