zextreme 1283 Napisano Februar 17, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos niko uzeo... Laki jeste zvao ali ja nisam bio u mogucnossss! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A jelte kad ce dbidnete u mogucnossss pa da vas ja nazovem(pod uslovom da mi jelte date vas br. tolofona) dragi kolega? Moze li br. na pp.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad skitas po onako lepom danu umesto da sedis i da cekas da te ja pozovem ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 17, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Guzva u 16sstercu! Evo ovako cemo... Sutra ceo dan je jakna u KTM Promoto Centru,ko hoce nek dodje da proba od 09:30 do 22h, ja sam tamo sa sve njom! Ne skitam, predao sam se poslu! U sredu idem u Austriju, vracam se u ponedeljak... Od utorka sam ponovo dostupan, u subotu je kisa pa odmah mozete da probate svoje novo ruho! Vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan OK, OK!Pa tko prvi devojci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 18, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na interesovanju i ponudama. PRODATO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...