PaunX 22 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam problem sa mojim ljubimcem.Vozim u prvoj i kada predjem 5000 obrtaja pocinje motor nepodnosljivo da se trese.Prebacim u drugu i ista prica,stigne do 5000 i moram u vecu.Dali se to nekome vec desavalo?Kad radi motor oseca se da malo trese i cim se da gas,pocinje da sve vise i vise trese.Podnosljivo je do 4000-5000 obrtaja.Moze li neko da mi pomogne u vezi mog problema ?Motor je 1992 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 30, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Прецизирај тресе? Није да вибрира, него баш тресе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Pa prvo i osnovno je da pregledas sve srafove da dotegnes ako se neki otpustio, nosace agregata rezervoar i slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nepodnosljivo trese.Neki mi kazu da je do nosaca motora ali mozda je i do nekog srafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 31, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se nije kontra teg popustio/pomerio/otkacio? Lupam sada ali mi je to nekako najlogicnije da tako jako trese. Takodje, kada je lanac los i lancanici pojedeni onda vibrira i zulja ali ne trese jako nego osetis da vibrira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kreni da skidas rezervoar i pronadji drzace motora (agregata) i proveri sve lepo i tako redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu proveriti sve sto ste mi rekli.Bas trese.Moze da se vozi ali nemoze da se izvlaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...