Yooalexandar 24 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dovoljno tema za otvaranje teme u pod-forum prodajem pa se izvinjavam (iako sam clan od 2009te) Kymca sam uzeo od clana SmokesS, Interesuje me zamena za motor na brzine bez doplate od 250-750ccm ne bitno koliko kw/ks . . prvenstveno mi treba da kazem pocetnicki motor,ali opet da moze da izdrzi put sa dvoje,takodje visine za enduro i vece motore nemam bas, 175cm sam "visok"... Inace skuter poseduje: disk napred, disk nazad, vodeno hladjenje , obrtaljku,2 amortizera(ima diode za stop svetlo crvene, bele kao pozicija, i zute za migavce koje su ubacene u far) zatamnio sam far folijom koja moze da se skine kome se ne svidja...kappa kofer, ML vizir tamniji,retrovizori nisu na slici.. A ove sezone je ovo uradjeno: -nova zadnja guma Pirelli Diablo -poseduje veci akumulator , -ulje (sipao sam Total Sport). . . -Ngk svecica+1 nova za rezervu -preradjen Airbox - sipao sam nov antifriz -nov dihtung kod magneta -prestelovani ventili i nov ditung na glavi -stavljen kappa kofer, i Ml vizir koji je fabricki malo tamniji. . -karburator(koji je kostao poprilicno) – stari je prelivao, tako da ima dosta delova za ne daj Boze. . - zamenjene oprugice kvacila-malossi bele (ostale su u paketu zute i crvene koje hvataju na vecim obrtajima,pa ako neko hoce da se igra sa jacim oprugicama sto da ne) Ulaganja: -treba prefarbati ili staviti foliju na prednju masku bio je airbrush koji sam skinuo (bila je folija koju sam skinuo, pa je sve ispucalo, tako da malo estetskih radova oko te maske nije na odmet) -lanac uljne pumpe se olabavio cuje se,treba ga zameniti posto udara u zastitni limic,a motor nema dotezanje lanca nego samo mora da se zameni. . -Km/h sajla je pokidana,imam plastiku u kojoj je bila. . -registracija motor je presao 30.000 kmh,ovu sezonu nisam bio u prilici da se vozim,presao je oko 9 000kmh od generalne ( dao mi je SmokesS stari cilindar,klip,klipnjacu,radilicu,i imam stari karburator za delove) ponude mogu ovde ,i u privatnoj poruci...inace sam iz Zemuna evo par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Up ,zaboravio sam da kazem rolnice su zamenjene isto stavljene nove gram teze(sacuvao sam stare) plocice u super stanju prednja guma preko 80% ,zadnja je nova sto se tice potrosnih materijala tu ste mirni.. i evo sta treba zameniti,lanac udara u taj zastitni limic ,obelezeno je na slici,nalazi se iza namotaja,da bi se zamenio ne mora da se skida masina sa rama... trenutno je ispod nastresnice na terasici,izvadjen akumulator,ali je najmanji problem da se skine i upali.. i da maximum 750kubika na brzine sto se tice zamene... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Up! prednost XJ 650,GPZ ,GS ,neki Street,supermoto,bez hard endura..mozda mogu da se skrpim za neku sitnu doplatu,motor je ispod nastresnice na terasi,pod ciradom i izvadio sam akumulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Up! jos uvek je pokriven izvadjen akumulator(stoji u toplom na podrumu)ususkan na terasi pod nastresnicom ,veoma je gabaritan motor i udoban (ima 2 amortizera)ima veoma lepo medju ubrzanje tako da je za grad super...ali jurim motor na brzine ili za burazera skuter (nema dozvolu za jace) tako da zamena za Skuter 50ccm ili motor od 250-750ccm(moze sa ostecenim plastikama ili bez njih, bitna mi je ciklistika i masina , da nista nije krivo itd. moze i streetfight , caffe racer ) u toj ceni. . . naravno moze da se dodje,pogleda,upali .... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...