Nenad75 0 Napisano Januar 18, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci nesto vise o Marushin kacigama? Da li ih neko prodaje kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 18, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put sam ih video u prodaji pre 2 god. u KDM-u. Ja sam bio jako zainteresovan za model Dragon, ali sam na kraju odustao jer sam naisao na bolju kacigu za manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao u Zagreb da je kupim cekao sam tri meseca na nju...: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13496.0 Voleo bih da mi aca-pn kaze koju je to bolju kacigu nasao za manje para....(da nebude zabune zasto pitam....ja nisam mogao da se odlucim sta da kupim pa me interesuje da li sam se "zeznuo"...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 19, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma to se ja samo tesim da je bolja, ali meni je najbolja jer mi dobro lezi, udobna je, ja joj nisam nasao manu i dosta je jeftinija - Lazer Vertigo. Ako si zadovoljan svojom kacigom nisi se zeznuo sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...