Jump to content

Moto Zajednica

WD hard disk 160gb KUPUJEM

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Crkla mi elektronika na starom hardu (bar mi tako u lokalnom servisu rekli) a ostalo mi na njemu dosta nekih slika koje bih pokusao vratiti, pa sam u potrazi za istim da pokusam da prepakujem, model je;

Western Digital

WD1600AAJS Caviar

Ponude mogu u temi, na pp ili na 062/476-123

Prihvatam i sve sugestije iskusnijih.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Tražiš pogrešno a i šta misliš da uradiš ako nađeš drugi disk?

Kako pogresno? Pa da pokusamo sa prebacivanjem elektronike sa ispravnog na neispravni, jedino mi to ostalo, servis kaze da ne mogu da prebace nista sa harda i vratili mi isti.

• Zainteresovan, 728 postova

2 WD1600AAJS uopste ne moraju da budu kompatibilna tj ista. Elektronika je bitna, ako je stvarno crkla, znaci juris njenu oznaku ali pukim prebacivanjem sa jednog na drugi neces dobiti nista tj to ne moze da radi

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Crkla mi elektronika na starom hardu (bar mi tako u lokalnom servisu rekli) a ostalo mi na njemu dosta nekih slika koje bih pokusao vratiti, pa sam u potrazi za istim da pokusam da prepakujem, model je;

Western Digital

WD1600AAJS Caviar

U HDD imas dvije elektronike, spoljnu i unutrarnju. 0namigivanje.gif Ako ti Bios vidi HDD,a OS ne vidi onda ti je crkla unutarnja elektronika i tu nema pomoci, koliko ja znam iz amaterskog iskustva. 1aha.gif Medjutim specijalizovani servisi otvaraju HDD i skidju podatke sa glave diska,ali to kosta ko svetog petra kajgana. 1oda.gif Trenutno imam pet HDD sa takvim problemom. 1hmm.gif

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Western Digital

WD1600AAJS Caviar

U HDD imas dvije elektronike, spoljnu i unutrarnju. 0namigivanje.gif Ako ti Bios vidi HDD,a OS ne vidi onda ti je crkla unutarnja elektronika i tu nema pomoci, koliko ja znam iz amaterskog iskustva. 1aha.gif Medjutim specijalizovani servisi otvaraju HDD i skidju podatke sa glave diska,ali to kosta ko svetog petra kajgana. 1oda.gif Trenutno imam pet HDD sa takvim problemom. 1hmm.gif

Ако нађе потпуно исти диск и ако зна шта ради, може да пребаци плочу на исправан диск и ето њему слика. Операција пипава, опасна по пацијента али не и неизводљива. Уосталом, он нема шта да изгуби, слике (важне) је већ изгубио.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Neznam sta bi imao komentarisati kad sam napiso na tvoj prvobitni post odgovor: "Dobro". 0zbunjen.gif Je`l bi te zadovoljilo: Mrva u pravu si! 1zdravo.gif

Ili....http://www.ebay.com/itm/PCB-Western-Digital-WD-Caviar-SE-160GB-SATA-WD1600AAJS-08PSA0-/180730093932?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a145a616c

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja