Endurac 969 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jejejejjeje:)))) jel mozes nekako da mi posaljes jpg da imam za uspomenu , ako stignes i ako te ne mrzi (marcello.photo@yahoo.com) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan napravicu nesto,mada mi mail ne radi nesto... Napravismo co'eku haos od oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Novembar 13, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao folder sa 10ak slika ovog motora,drugar me zamolio da slikam i postavim oglas kad je prodavao.prekopao sam ceo hard nema nijedne slike nego ako neko planira da je ponovo pazari,mislim da je jos uvek ovde negde blizu mog mesta,jer tada kad je drugar prodao mislim 2010 godine,taj decko je posle mesec dana polupao i mislim da stoji jos uvek polupana @endurac gde si je ti prodao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Novembar 13, 2013 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda znate kako i ova azdajica ide sad ide boga mi 140-150, zavisi od vetra i tezine vozaca ali do 120 za nekih 8-9sekunde. Ajde neka ponuda aman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Januar 14, 2014 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, cemer, jad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...